Fatmactn_6 Kızlar 13 haftalık hamileyim ama su içemiyorum midem bulanıyor ne yapacağım bilmiyorum sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?
Nymphadoraa Fatmactn_6 normal zamanda su içmek aklıma bile gelmezdi benim. Ama hamileyken günde en az 3 litre su içtim . Su çok önemli ihmal etmeyin. Ben dışarıda duran suyu içemiyordum midemi bulandırıyordu.biraz soğuk su katıp içerdim. Tansiyon sorununuz yoksa limon koyabilirsiniz. Benim olduğu için koyamıyordum
llFatma Fatmactn_6 kuzu direk içince miğde bulaniyor evet bir şişeye koy yanına koy azar azar iç birden dikme miğde almıyor zaten. Ben böyle yaptığım halde şeker yükleme testinde biraz enfeksiyon çıktı. Ne kadar zorlaşan da oluyor. Allah’tan çocuğun suyu iyi. Şimdilik böyle götürüyorum
blueberyy00 Fatmactn_6 aynı haftada aynı durumdayım doktorum bana mutlaka iç limon felan at öyle iç zorla diyor
Yagmur00 Fatmactn_6 hep ıctim 3 bucuk litre ama bu ay bı bucuk zor bitiyorum havadan mı anlamdım gitti hiç ıcesim gelmiyor
Cansu88 Bende ilk zamanlar içemiyordum ama bebek büyüdükçe suyunda azalma olacağı icin zorlada olsa içmeye çalışıyorum. Suyun içine bidseyler koyun limon, tarçın,zencefil belki bunlar icmenize yardimci olur