omerim32 Herkese merhaba şu an 18 hafta dört günlük hamileyim geçen hafta Tetanoz aşımın olması gerekiyordu ama grip olduğum için hemşire beklememi söyledi şu an yine bir Kırgınlığım var ama zamanı geçerse bir şey olur diye korkuyorum sizin bilginiz var mı
Hatice1123 Ben ilk dozu 20. Haftada olmam gerekiyor du kovid olacağım için araya 15 gün koymak geriyor dediler 22. Haftada oldum ilk tetanozu ikinci yi de 26. Haftamda olcam çünkü şu an yine covid asim var 24. Haftadayim
Seross10 Hatice1123 Bende sizin gibi yaptım 13eylülde 20.haftada tetanoz vuruldum 28 eylülde 23 haftalıkken covid ilk dozu vuruldum. 15 gün bıraktım arada
Durum2008 Hatice1123 merhaba bende yarın covit aşısı olacam korkumdan hep erteledim ama artık vurulmam gerekiyor bende 20. Haftadayım bi sıkıntı oldu mu aşıdan sonra
Sclzdmr omerim32 bir problem olmaz bende 2. Dozumu 1 hafta erteledim kovid asısından dolayı doktorum ve ebe bi sıkıntı olmayacagını söyledi
Adaaa16 Ben ilk dozu 22de oldum. İkinci dozu 26da olcaktım ama aşıya iki gün kala covid oldum mecbur aşıyı 29da oldum. Yani sizin hiç sıkıntı olcak bi durum yok😊
RumeysaNur34 Bir sorun olmaz canım benide 20 de çağırdılar ama 19 haftada vuruldum doktoruma sordum bir hafta erken yada geç sorun olmaz dedi