halimos25 Günaydın kızlar benim daha ilk haftalarım ve hicbir sekilde mide bulantısı kusma vs olmuyor sizce bu normal mi 🤔 bazen burda yazılanları okuyorum, mide bulantısı olduğu için kilo verenler yemek yiyemeyenler falann acaba benimki mi anormal diyorum 🤷♀️🤔😅
Mevludedamgaci halimos25 gayet normal canım benim 9. Haftamda başladi şuan 14+0 im hala devam ediyor kimisinde hiç olmayabiliyorda her hamile de aynı belirtiler yaşanacak diye bir şey yok olmadığına dua et hatta çok zor bulantı çekmek 🥰
Zeynepgl halimos25 Bende ilk haftalardayım canım bende de kusma bulantı olmuyor 😂 hiç belirti olmuyor göğüs ve karın ağrısı dışında , çok normalmiş bazılarında ilerleyen vakitlerde oluyor bazen de hiç hamileliğin boyunca olmaya biliyor o zaman şanslıyız demektir bakalım yaşıyıp görücez😍😍😊
Alya2733 halimos25 kız normal AA biz kusmak tan ölüyoruz iyiki kusmuyor sun daha başlar ama seninki böyle devam eder inşallah bak ben 8 inci ayıma girdim hala ölüyorum kusmaktan serumdan bıktım hastaneye gitmekten
halimos25 Mevludedamgaci belki de dediğin gibi ilerleyen haftalarda başlayabilir. Aynen canım çok şükür şuan yok ve içim rahatladı iyi barii endişe ediyordum😅🥰
halimos25 Zeynepgl aynen canım benimde karin ağrım ve göğüs ağrısı var başka bisey yokk insallah da yaşamayız sağlıklı bir şekilde de alırız kucağımıza 🤲🥰😍
nuriyedemir Alya2733 priliam ilacını vermedi mi benim 8 haftalık yemek yemek dahi istemiyordum ilaç gözümü açtı neredeyse 🤣
Bfduam Alya2733 bu aya kadar aynı şekilde mi bulanıyor? çok uzun sürmüş. Isim Alya sanırım, anlamı nedir? Yaş olarak o yıllar da da biliniyordu demek ki adınız, daha yeni yeni duyulmaya başlandı da.
gamzenurgnk halimos25 yok ya bende 2 3 kere filan çıkardım o da yol tuttu vs o yüzden başka da olmadı normal bence😂🥰🤷🏻♀️
minikayak2-6 halimos25 kaç haftalıksınız benimde yok hiç bulantı kusma 8+2yiz hamile değilmişim gibi geliyor 😁 belirtiler olmayınca
halimos25 minikayak2-6 biz henüz 4 haftalik oldukk çok yeniyiz 🥰 bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum belirti olmayınca 😅
Aycaaa571 halimos25 herkese göre değişiyor hamilelik hiç bulantısı, kusması olmayan oluyor bütün hamilelik boyunca olan da oluyor
blueberyy00 halimos25 Kaç haftalıksin bilmiyorum ama bende 7 haftadan sonra başladı 12+3 olduk yeni yeni azaldı belki sende hiç olmayadabilir çok normal