Kardelenuslu Dün nst de duzenli sancilarim cikti ama acilmam yoktu serum taktilar iki tane, 2 tanede ciger gelistirici vurdular 36+0ım süreč nasil ilerler bilen yaşayan varmi 😔
bahtnurr1 Kardelenuslu korkacak bişey ypk canım 36+5e kadar erken doğum saydıkları için iğne vuruyorlar küveze girmesin diye içini rahat tut , evde yat hep kalkma mümkün olmadıkça
Zumraas Kardelenuslu bende 10 gün önce sizin gibi oldum bugun 36. Haftama girdim hala ilaç kullanıyorum ciğer geliştirici vuruldum 1 cm açılmam ve nst sancı çıkmıştı 2 gün önce yeniden gittim sancım yoktu bekliyoruz öyle bizde 🥲
Iscn Kardelenuslu 36 da 3cm açıklıgım vardı 37+1 de 4 cm olmuştu o gun doğum yaptım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı sizde de olmaz inşallah
Isimsiz66 35 den sonra ciger gelsitiriciye cok grek duymuyorlar diye biliyordum ama korkma bence bugunden sonra dogsada birsey olmaz allahin izniyle
Kardelenuslu Zumraas benim rahim boyu daha azalmamiş bile sizin en azindan 1 cm acilmaniz var bu guzel bisey 😔
Kaderx Kardelenuslu he cnm anladım ben 34+5 im en son 33 haftada gitti. Birşey denmedi. Kontrolede ne zaman gideyim bilmiyom