MistarShiki Merhaba kızlar 22+0 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hem kasıklarımda hissediyorum sizce normal mi ?
sudamlasi MistarShiki her bebek farklı yerde hareket ediyo galiba ben kızım da idrar torbama tekme atıyo😄
Nesomer MistarShiki benimki en çok vajinanın olduğu yere vuruyor sürekli tuvalet hissi oluyor elimle bazen yukarılara çekmeye çalışıyorum onu konuşuyorum bu taraflara vur yavrum diye 🙈😅 çok fena oluyorum ya
istanbulluanne Bende 20 haftalik hamileyim canm yeni yeni hissetmeye basladim. Bende kasiklarimda hissediyorum 😊
mucizem61 ben de yarın 21 haftalık olacağım bende bi karşıgimda bi yukarlarda hissediyorum ama bikacgundur genelde hareketten çok kesiliyor top gibi yığılıyor bi tarafıma sizde de oluyor mu
muhteriz Bende 21 oldum aynı şekilde kasıklarımda hatta az önce yemek yedim şuan patır patır içerisi 😀
FundaMuminCoskun Bende 27 haftalıgım ılk zamanlar bnde hep kasıkta hıssedıyordum ama sımdı heryere vuruyo idrar torbasına hele cok calısıyo 😀😀 cılgın oglum dıyorum 😂