Fatmasylp Hanımlar 28. Haftaya giricez bebeğimle geceleri miğde yanması ekşimesinden uyuyamıyorum ne yesem ekşitiyor sanki ta boğazıma kadar yanıyor çok rahatsız ediyor neler yapıyorsunuz siz bu durumlarda 😖
Deniiiza Fatmasylp bem gaviscon şurup kullaniyorum. Maden suyu da iyi geliyor. Tabi tamamen bitirmiyor azaltıyor 😔
Selinnn96 Fatmasylp rennie duo diye şurup var o çok iyi geliyo gaviscon bnde hiç etki etmedi. Karpuz, sade soda, muz, armut, süt bunlar iyi gelen şeyler mideyi rahatlatıyo aklınızda bulunsun
cahillesohbetikestim Fatmasylp ne yapsam geçmedi sıcak süt sakız soda hiç fayda etmedi gaviscon aldım üç gün kullandım şimdi yanma olmuyor çok şükür olunca hemen içiyorum
Havvamu Maden suyu iciyorum birde zeytinyagli cekirdegi yutmak marul salatasi yemek iyi geliyor ayrica gecici etki yapiyor ama bi cay bardagi soğuk sütü yudum yudum midem agridikca iciyordum 1saat fln rahat ediyordum o arada uyursam ohh
duygu0693 Fatmasylp Akşam 6′dan sonra sadece süt ve ceviz yiyorum 32.haftalık olduk yaşamadım hiç mide sorunu ☺️
Sibel93 Mide sorunu bende bu aralar çok yaşyrm 36 olduk. Gaviscon kullanıyorum ama bana mısın demiyor bende araştırırken Bi arkds soğuk süt iyi geliyor demişti bende öyle yapıyorum soğuk süt şurupdan daha iyi geldi diyebilirim ☺️ çok geçmiş olsun
Burcu98 Fatmasylp ben süt içiyorum soğuk normal sade içemiyorum kakaolu içiyorum oda iyi geldi. Bir de renne duo mu neydi o ilaç iyi geldi.
HollyMolly Haftadayım mide yanmalarım gece rahatsız ediyordu hep. Dün akşam ilk defa hafif sulandırdığım kendi yaptığım limonatayı içtim. Yanında da biraz patlamış Mısır yedim. Gece boyu ve sabah hiç midem yanmadı😀 şu an bile misler gibiyim maşallah 🧿 tesadüf mü bilmiyorum. Ama artık her akşam bir çay bardağı sulandırılmış limonata içerim.
Gokce91 İlk kez 35 te yaşadım, yemekle ilgisi yok bence kapak açıldı diye tahmin ediyorum, bir şey yemesem bile asit çıkıyor, refcon diye bir ilaç aldım efsane, daha içtiğim gibi iyi geliyor çok şükür