zytn Bi şey canım çekiyo.tam alıyorum yiyorum sonuna geldğimde tiksinip çıkarıyorum.nası bi saçmalık ya madem kuscan niye yiyosun arkadaş...hiç normal günlerde değilim😿
Yenidenanne AyenurzlemMeral bende 9 haftalık hamileyim artık mahfoldum resmen açım ama yiyemiyorum az bişey brokoli yiyeyim diyorum süt içemiyorum yumurta peynir ordan kalsiyum alayım diyorum yok ne yesem çıkarıyorum doktorum zofer yazdı 41 tl verdim içinde 10 tane var bugün sabah içtim ama yok fayda etmedi bana ne yapcağımı şaşırdım artık
AyenurzlemMeral Yenidenanne ben almiyim o hapı o zaman hiçbirimize ilaç işlemiyo sanırım kendiliğinden geçmesini beklicez😕
Tyk53 AyenurzlemMeral geçti canım simdi 19+2 yiz 🙂 bide şükret kusmakda güzel. Ben ilk baslarda midem bulanıyodu ama çıkaramıyodum en azndan kusmaya baslayınca dha iyi oldu kustuktan sonra yiyebliyodum. Hatta sabah aç karnına boş midemden sadce safra sıvısı cıkardı yine zorlanırdım durmazdı bulantım. Bide kusuyom diye sakın aç kalma
AyenurzlemMeral Tyk53 benim kusdukdan sonrada işin ilginci midem bulanmaya devam ediyor ekmekle bastırıyorum ağır bişi yemiyorum tekrarlar diye umarım benimde en kısa zamanda geçer 🙏