Evet anneler ben de kızımı kucağıma aldım 39+0 da 29 eylül çarşamba günü sabah 11.20 de dünyaya gözlerini açtı sabah saat 10 da hastaneye gelip yatış yaptırdık beni hazırladılar sondayı taktılar elbiseyi giydirdiler damardan ilaçlar verdiler sakinleştirici yaptılar tam uykuya dalacaktım sezeryan için hasta bakıcı geldi ben ne olduğunu anlamadım bile sedyeye attılar götürdüler ağlamaya fırsatım bile olmadı o derece yani 😀 çünkü evden hastaneye gelene kadar korkudan ağlayan ben bi anda kendimi ameliyathanede buldum ama buzz resmen orası dondum anestezi dr u geldi belden iğne yaptı bir gr bile acımadı 2 3 dk içinde uyuştum zaten sonra dr um geldi ben bana söylemeyin başlayacağınız zaman demeye kalmadan karnimda çökmeleri hissettim sadece dediler ki bebek çıktı zaten bi ağlama sesi geldi bebeği gösterdi Allahım dedim bu kadar mıydı ya rabbim abartmıyorum 2 dk da çıkardı herşey o kadar hızlıydı ki toplam ameliyatta durduğum süre yarım saatti sonra odaya geldik karnıma bastırdılar bir kaç kere o ağrıttı biraz ama hiç korkulacak birşey değil saniyelik daha sonra saat 19 da üzerimi giydirmeye geldiler ayağa kaldırdılar o biraz zor oldu ama dayanmak zorundayız bebeklerimiz için diş sıkmak gerekiyor saat 20 de de hafif sızı vardı ayağa kalktıgımda bol bol yürüdüm yürümek gerçekten çok işe yarıyor benim hikayem de böyle güzel anneler çok şükür kurtuldum Allah da sizleri kurtarsın inşallah 🤗🙏