FasulyeveAnnesi3 Sngl_123 Yatma sürekli yürü bide yatağın ucundan tut eğl kalk pilates topun flan varsa onun üzerinde biraz yaylan
ezos Sngl_123 meme ucu masajı çok etkiliymis ama ben yapamıyorum canım tatlı sanırim biraz sert cimcirmek gerekiyormus 🙄
Sngl_123 FatmaNur_ öylemi teşekkür ederim onu içeyim sancı çok az gittimi gelmiyor iki buçuk cm açılma
prensesannesiiiii Sngl_123 bende bu gece gittim kontrol amaçlı kasıklarımda vardı adet sancısı gibi bebekte sancı cıktı dedi doğum olacak galıba 1 cm acıklık var dedi baska doktorda ondan bişe olmaz dedi doğum yanasıyo normal dedi anlamadım
Sngl_123 Aslisila yatış verdi açılma var sancı yetersiz bende imza atıp geldim yarın sabah gidecem keşke sancım tutsa yok geldi biraz sonra gitti
Sngl_123 prensesannesiiiii prensesannesiiiii benimde aynen hafif ağrı vardı ama iki buçuk olmuş bile sancı çıkmadı geldim evde biraz artı oda geri gitti sanki şaşırdım senin kaç haftalık
prensesannesiiiii Sngl_123 35+2 benım ama ultrasonda 36 cıkıyor bugun ben kadın doğuma gittim yine nat cekılde fazla cıkmadı sancısı