mercanmeb 35+4 olduğum bir geceden selam kankilerim. Mide yanması insanı uykudan uyandırmaz sanıyordum. Uyandırırmış… Neyse gidem de yoğurt kaşıklayam 🥺🥵😪 Üflesem karşı ki dağlar yanacak. Öyle bir mide yanması 😪
Kafam mercanmeb benim de mide değilde gırtlakta yanma yapıyor kaynıyor çok berbat pronat içiyorum üstüne kefir biraz rahatlıyorum sonra aynı şekilde yine uyanıyorum yanmaya
Mervetrkmenoglu mercanmeb Valla bende burdayım midem kaynıyor resmen soğuk süt içip geldim biraz onun etkisi oluyor ama birazzz😓
mercanmeb Kafam ya kola doldurursun taşacak gibi olur ya aynı öyle yanarken öyle bir yukarı yükseliyor ki sanki ağzımdan alev çıkacak gibi. 5 6 saniye sürüyor gıcık oluyorum. Sanki yemek borusu yara olmuş gibi hissediyorum bitince de
Cilekliruyam Kafam ay mideden gırtlağa doğru yanıyor benimde çok berbat bişey ilk olduğunda korona oldum sandım sonra anladım mide yanmasıymış😂😂😂
Kafam mercanmeb benim hep gırtlaktan basladı canım kaynama yapıyo yemek borumda acayip sesler cıkıyo sanki cin cıkıyor içimden 😂😂
Kafam Cilekliruyam ne zaman geçecek acaba çünkü bıçağı gırtlağıma dayadım dayıcam artık 😂 mundar gıtmıyım