Asyaburcin Arkadaşlar 21 haftalık olduk ama o kadar az ki hareket i neredeyse yok denilecek kadar sizce normal mi bu yani ben hiç hareketlerini hissedemiyorumm sadece 21. Haftalık olan gebeler yazarsa sevinirim. Emin olmak acısından
_ipekkkkk Asyaburcin 21+5 hemen hemen hergün hissediyorum artık her dk değil ama arada hissediyorum elhamdülillah 🤲🌸 Doktorum zayıf olduğun için erken hissedersin demişti 🤷♀️
diamond2635 Asyaburcin ben de 21 deyim ama benim bebek aşırı hareketli.ultrasonda da sürekli dönüp duruyor.Ondan sık sık hissediyorum çok şükür ama doktorum sürekli hissetmeyebilirsin endişe etme demişti canım.
Bktece Asyaburcin bende 21 haftaligim daha zayif ve küçük olduklari icin hareketleri sürekli hissetmememiz normal canim. Ben dun baya hissettim ama bugun hic hissetmedim mesela olabiliyomus endiselenme bi kac hafta sonra surekli hissetmeye baslicaz bebislerimizi
emelsena Asyaburcin ya bende 21+2 yim. Böyle alt tarafta hep bişey patlıyor. Mısır patlağı örneği verilmiş ya o sanırım. Uyuyamıyorum ya bazen. Karnımdada ara sıra oluyor. Ama genelde alt tarafta sanki ordan çıkıcakmış gibi. Bazen ard arda oluyor. Bu bebek hareketi mi bilen yazsa ya. Ama 1 haftadır öyle hissediyorum o baloncuğu.
Gizemin-minnakI @Asyaburcin 21+4 üm . Hala her gün hissetmiyorum . Çok nadir hissediyorum . Ve doktorum 22. Haftaya kadar ilk hareket hissedilir . Şuan küçük hareketlerini öyle anlayamazsın. 28. Haftadan sonra düzenli hareket etmesini bekleyebiliriz diyor .
Asyaburcin Gizemin-minnakI yaaa bende kuruntu yapıyorumm biras bir sorun mu var diye birde erkek bebekler çok oynarmış doktor erkek demişti. Hiç hareket vs olmayınca insan tedirgin oluyor yaaa
Asyaburcin _ipekkkkk benim biraz kilom da var canım ondan mi acaba ya çok derinlerde hissediyorum ama günde 1 yaş catlasın 2 defa pit pit o kadar aslında ikinci gebeliğim bu bir tane çocuğum var bu ikinci olucak ama
Gizemin-minnakI @Asyaburcin yok canım telaş yapma . Bu haftalarda her gün çok düzenli olmaz . Bende hissediyorum ama her gün değil. Benimki de erkek . Bir de çok zayıflar daha çok hissediyor .
Asyaburcin Gizemin-minnakI sağlık ocaginda kontrol vardı oraya gittim bebeğin kalbini dinleyelim dedi hemşire hanım. Dinlemeye çalıştı baya bir ses duyuyorum tık tık tık diye bu mu dedim yok kordon bu dedi sonra baya uğraştı tekrar aynu yerden ayni sesi duydu bak bu dedi ama ses aynıydıi yani içime o kadar kurt düşürdü ki
Asyaburcin _ipekkkkk evet gercekren insan her saniye durumlarını merak ediyor çok zor allah sağlıkla kucağımizaa almayı nasip etsin
Gizemin-minnakI @Asyaburcin kendine vesvese verme inşallah bir şey yoktur . Benim ilk gebeliğim hissettiğim şeylerin bebek mi bağırsak hareketi mi olduğunu bile anlamıyorum.
Asyaburcin Gizemin-minnakI yaaa aslında insan ne kadar tecrübeli de olsa her hamilelikte aynı korkular aynı sorular geliyor kafaya istemsizce
Asyaburcin Bktece inşallah yaa valla hamilelik bitene kadar en zoru by hareketleri hissetmek falan yani insan her zaman haberdar olmak istiyor yaaa
Bktece Asyaburcin haklisin valla. Bende boyle hissedipte sonra hissetmeyince stres oluyorum bisey mi oldu acaba diye buyusunler de hissedelim surekli:))
sedacelikss Asyaburcin ben 19da hareketlerini duymaya başladım 21.haftada 2gün hiç hareket etmedi tabi doktora koştum 28-29dan sonra hareketlerini güçlü ve düzenli hissedersin ancak korkma dedi🤦🏼♀️ 24teyiz şimdi çok şükür iyi