Nasıl baslanir bılmıyorum ama cok ümitsizdim cocuk konusunda cünkü ikiz lere hamilelik gecirdim fakat dogmadilar 20.06.2020 de onlari kaybetim ümidimi kaybetmistim tekrar hamile kalcagımı düsünmüyordum taki 26.07.2020 günüe kadar karin agısıyla gıtıgım hastane sanırım gebesiniz dedi dunyalar benim olmustu 2 gün sonra tekrar gelin dediler gitim ve betam yükseliyordu fakat baska bir doktor vardi bana dedi bu hamılelık degıldır kadın doguma görün ama benim adetime daha 10 gün vardi bunu bana sormadi sonra 3 gün sonraya gün aldim gitim ama nasıl korkuyorum sira bana geldi ve ben girdim doktor utrosonla baktı ve kesem vardi hamileyidim sonra 3 ay cok güzeldi son 6 ay zor gecti cinsiyetini 26 haftalıkken gördük yüzünü sorasaniz hic görmedik 28 hafalıkken makat gelisi duruyordu bekledik fakat düzelmedi 36 haftalık oldugunda plesenta yaslanmisti ve suyum azdi 37 haftalıkken 27 nisan gün aldık kontorler devam ediyor tabi 38 +1 gitim ve suyum tamamen cok azaldıgın soylediler
Salı günü cektiler ve salı günü oldu hemen yatırdılar beni sondami falan takılar ve amilyataneye indim
Bana ne istedigim sordular genel olsun dedim ve amilyat odasina girdim bana aletleri falan bagliyolardi anestezi uzmani inge vuruyordu sonrasi yok tam 8 :44
Kızım dogdu agrıyı sorasaniz tabi oluyor ama bebegınız varken onu düsünmiyorsuz ben yaptıgım gün kalktim ve yürdükce rahatladim suan 2 günümüz ve cok rahat ılgıleniyorum korkmayin cok uzun oldu ama kusara bakmayin darisi tüm hamile ve anne olmak istiyenlerine basına
Eski hesapimda dogum hikayemi buldum yeniden paylasim bari