Baysey ozlemak42 normal 4 5 bin sezeryan daha pahalıdır dediğiniz için dedim, 2019 temmuzda teyzem anıtta 2500 tlye doğum yaptı, genel anlamda zaten özeller hep pahalı ama ben sizin dediğinize kasten söyledim
ozlemak42 Baysey 2019 Haziran da Farabide 1.800 TL ye yaptığım için ve daha yeni karşı komşum medovada 4 bin liraya normal doğum yaptığı için söyledim bana sezeryanin daha fazla olduğunuda o söyledi yani hastaneden hastaneye de değişiyor demek ki ama ikisininde aynı olmadığını biliyorum zaten sezeryanda fiyat farkı var
Baysey ozlemak42 farabi aynı fiyatı verdi medicanada aynı dedi bende öncesinde doktor arastırdıgım icin bilgim var, anıtta doğum yapacağım inşallah 3250 dedi anlama olunca 2250 oluyor o yuzden dedim
Fatmanur123nrt Nureliff evet geldi doğumhaneye 3 kez geldi ödeye 2 defa refakatçı olarak eşinizi kabul etmiyorlar
Zhra4242 Fatmanur123nrt bende oraya gitsem mi acaba bilemedim bende 15 temmuz da aynı sizin gibi ebe ile sohpet ettim tek acı nokta dikişlerin hissedilmesi ya
Fatmanur123nrt Zhra4242 ben hiç hissetmedim bu tampon bezi bastırıp durması dışında bi ara bacağıma değdi iğne onda özür diledi hatta minik bişiydi oda ipi çekiştirdiğini kestiğini falan hissettim ama acı yoktu tabi kaç defa uyuşturdular
Haticenur31 Fatmanur123nrt ziyaretçi almıyorlar diyorlar tatlım nasıl girdi eşin acaba yanına dogumhaneye felan.
Mlkbrn ruveyda98 canım özele kontrole gidip de dogumu devlette yapabiliyor muyuz bende büyükşehir hastanesine gidiyorum özele ama dogum ücretleri pahalı oldugu için devlette dogum düşünüyorum öyle bir şey oluyor mu çünkü muayene ya falan hiç devlete gitmedim o yüzden yaparlar mı
Nureliff Mlkbrn yapablirsin tabi ki ama yinede doğumdan önce o hastaneye muayeneye gitmen iyi olur senin ve bebeğin durumunu öğrenmiş olurlar en azından
ozlemak42 Mlkbrn en az bir ay önce gidip kayıtlı olmalısın devlet hastanesine ben şuan 3 tanesine kayitliyim artık hangisinde yer bulursam gidip onda doğum yapcam istediğin kadar başka yerde muayene olabilirsin ama doğum yapacağın doktoru önceden ayarlaman gerekiyor
Mlkbrn Ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız arkadaşlar aynı kadın doğum mu yapıyor yoksa farklı bölüm falan mı ayrıntılı için nerden nasıl randevu alacağız
Fatmanur123nrt Haticenur31 bi kere mahsus alıyorlar zaten kendisi sordu eşini görmek ister misin diye doğumhaneye ben kötü olunca 3 defa girdi birinde duş yaptırmak için aldılar ama çok kalmadı yarım saat kadar falan
Fatmanur123nrt Haticenur31 odaya geçtiğinde almıyorlar ziyaretçi eve tek refakatcı oluyor eşim o zaman gelmesinin nedeni yiycem bişeyler su falan getirdiği için almışlar
Fatmanur123nrt Haticenur31 şöyle ben ilk oraya muayene gidiyordum ancak doktorum Temmuz ayında özel medovaya geçti temmuzdan beri medovaya gittim doktoru bırakmamak adına ama doğum için evim yakın şehir hastanesi geldim
Mlkbrn Nureliff hangi hastaneler ayrıntılı ultrason yapıyor konyada bide kadın doğum bölümü kendi mi yapıyor yoksa farklı bir bölüm mü