Liyaa Mrb hanımlar. Hamilelikle birlitke göğüs çevremde yoğun koyulaşma oldu beyaz tenli olmama rağmen . Bu sorn deil ancak siyah yerde ve onun da dış kisimlarinda böyle et benleri gibi onlarca ben oluştu. Eğer ben ise tabi. Bu durumu yaşayan var mı acab
ozlemak42 Liyaa hamilelikte et benleri çıkıyor hamilelikten sonra çoğu dökülüyor dokulmeyenleride rahatsız ederse cildiyeye gidip dokturursun merak etme çok normal benim iki hamileliğimde de oldu yüzümde boynumda göğsümde ve çevresinde.
Ayselina Liyaa evet bende de göğüsümde boynumda ve karnımda çıktı son ay daha çok çoğaldı 🙄🙄inş dökülür
Liyaa ozlemak42 Yaa sevindim kendi kendine dokuluor mu cnm.? Bir tanesiyle uğraştım zaten koparmaya claistm.bkyle içi pis dolu gibi değişik bişi. Sinir oldum🙄
ozlemak42 Liyaa çoğu dökülüyor canım küçük olanlar koyu büyükler kalıyor onunda çok rahatsızlık verirse doğumdan sonra çaresine bakarsın ama şimdi elleme iyi olmaz benleri koparmak
Liyaa Ayselina Ay inşallah cnm. Bende kullandığım yağlardan mi oldu acaba diyordum cnm çok sıkılmıştı.
Ayselina Liyaa canım bende yağ kullandım bebe yağdı karnıma gögüsüme ama boynumdada çıktı boynuma hiç kullanmadım🤷🏻♀️
-Papatya33 Benim de gögsümde iki tane cıktı. Boynumda da dolu var. Sinir oldum doktora soracam diyordum normal mi smdi 😔