Yamacin-Annesi Kızlar öksürük nasıl geçer öğlenden belli çok kötü bi öksürük çekiyorum artik karnım geriliyor gibi oluyor böyle öksürükten korkuyorum bebege birsey olur diye nasil gecer bi nane limon ıhlamur ve limon bal denedim gecmedi
Sgnn Yamacin-Annesi cezveye pekmez ve tereyağ koyup ısıt canım.sıcakken 3 4 kaşık ye. Üzerine su içme 15-20 dk. En etkili yöntem bu anında kesiyor
Eabkrc Yamacin-Annesi Hemen soyluyorum dene ve bana haber ver olur mu Vickis al bilmiyirsan netten arastir ayak altina sür corap giy ve ertesi gün aninda kesilecek benim cigerim sokuluyordu oksurmekten bir tanidigim sen bunu yapsan hemen gecer dedi oylede oldu smdi oksuruk tuttugunda yapiyorum bitip gidiyor
Secil26 5 diş sarımsak ez kremsi bi yapı alana kadar sonra üstünü geçecek kadar hakiki zeytinyağı koy 2 saat buzdolabında beklet gece yatarken ayağının altına o karışımla masaj yap çorabı giy yat sabaha kadar allahın izniyle bişeyciğin kalmaz
Sgnn Yamacin-Annesi anında etkisini görürsün canım. Tadı kötü değl biraz fazla tatlı apır sadece ama şifa için nefes almadan 4 5 kaşık at tadına bakmadan
Yamacin-Annesi Eabkrc bugun alip denciem hemen inşallah işe yarar öksürmekten cigerim ağzımdan çıkacak neredeyse hamilelikteebir zararı yok dimi
Eabkrc Yamacin-Annesi hayir canım icmeyeceksin ki ayak altına sureceksin ustune corap giyeceksin hepsi bukadar