Mercimegim4 Alisaninannesi bugün kendi kendime diyorum ki '‘ bi halt yedin hamile kaldın, şimdi nasıl çıkacak burdan ’' diyorum 🤣🤣
Mercimegim4 MiniMiniKus badem yağı tüylenme mi yapıyormuş ne burda okudum sankim ne kadar doğru bilemem bi takip et istersen🙄bende kaçıyorum ama azıcık🙈 bacaklarım falan da kaşınıyor
MiniMiniKus Mercimegim4 Valla bilgim yok şimdiye kadar hep sürdüm Ama araştırırım gene de teşekkür ederim 🤗
Alisaninannesi Mercimegim4 hahahahhaha ameliyathane yi görünce korkuyorum panik yapıyor beni. Böyle doğum özel tasarlasalar keşke 😂😂
Busra_Yildiz Mercimegim4 bu gece bizde tam 27 haftalık olduk 🙃 bir iki gündür kasılmalar ve güçlü tekmelerle başımız dertte 😂 daha çok erken ama beni bir doğum korkusu sardı ki sorma 🙈
Mercimegim4 Busra_Yildiz son 1 haftadır o var bende. Seni nasıl teselli ederim bilmiyorum ama yanlız değilsin 🤣
Busra_Yildiz Mercimegim4 hahahah 😂 iki türlü doğumun da kötü yanları geliyor hep aklıma sonra ağlamamaya çalışarak bir şekilde çıkacak bu burdan diyorum 😂 ay felaket 😂
Mercimegim4 Busra_Yildiz ben normal yapamam korkuyorum. İsteğimle sezeryan olacağım. Ameliyathaneyi düşünmekten, bebeğimi düşünmekten, dışarda bekleyen annemi düşünmekten sabah ediyorum 🤣senin doğum şeklin nasıl olacak karar verdin mi
Busra_Yildiz Mercimegim4 hayır henüz doğum konuşmadık hiç doktorumla bende şimdiye kadar hep normal diyordum ama onun korkusu daha ağır basıyor şuan bende sezaryen olacakmışım gibi doğuyor içime 😂
Mercimegim4 Busra_Yildiz hayır hayır cesaretin varsa kaybetme onu. Sen aklınla koyduğun herşeyi başarırsın😁
Busra_Yildiz Mercimegim4 sende o güç kuvvet vardır diyorsun 😂😂 Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻