Sarikan93 ben progestan 200 mg sabah akşam kullanıyorum canım benimkinin dozu yüksek ama fitil yada hap olarak.Kan sulandırıcı iğnemi de vurunuyorum her akşam aynı saatte sabahları birde ecopirin ve folik asit alıyorum.İnşallah faydası olur.Bizim gebelik takibimiz dahi doktor kontrolümde gerçekleşti kan sulandırıcı kullanmak gerektiğini için.Doktor kontrollü hamilelik olacak diye belirtti.Geçen hafta 2 tane düşük önleyici proluton diye iğne verdi yakan yağlı birşey.Sancım falan oluyordu ara ara şuan bulantı ve baş dönmesi dışında birşey yok.İlgileniyor sağolsun doktorum yaşadığım kötü şeyleri baştan sona bildiği için hassas davranıyor bu konuda.Ben tek doktorla sınırlı kalmıyorum tabi kız kardeşim hemşire onun kadın doğumlusu var ona danışıyorum perinatoloji uzmanları bunlar.Birde başka bir perinataloga daha gidicem bakalım o Ne diyecek.Bu sefer bunu kaybetmek istemiyorum Ne dayanacak gücüm kaldı Ne de hevesim.Tüp bebek dahi düşündüm doktoruma sordum oda kendim hamile kaldığım için tüp bebek için olumlu bakmadığını söyledi başka bir doktor olsa yönlendirirdi,kan sulandırıcı tedavini yapmadığın sürece tüp bebekte de başarılı olamazsın diye belirtti.ben 2 haftalık iken yakaladım bakalım şimdilik bir sorun yok inşallah da olmaz.Dua edelim birbirimize, bende size edeceğim..🙏🏻🤰