yigitegenin_annesi 26 haftadan beri bebeğim çok aşağilarda hareket ediyor hareketlerinde azalma var 26 haftadan önce göbek çvremde harket ederdi neden olabilir siiznde böyle mi
DemetF yigitegenin_annesi ben 27 +3 um heryerde oynuyor yatis pozisyonuna gore asagida da oynadigi oluyor oturunca yukarda suyum fazla oldugu icin doktor rahat rahat dolaniyot demisti hareketlerini takip et ama en cok oynadigi zamanlar da oynuyormu eger az ise git doktora hic bi sikinti da olmayabilir bu haftalarda normal deniliyor ama gene de endisw etmwktense gorunmek iyidir
Oznurakts yigitegenin_annesi Benimde kız Bebek hep aşağılarda sağ tarafta hareket ediyor ama çok hareketli değil kasiklarima da vuruyor bazen. Vee gece uykudan uyandırmiyor benimki, kimisinin öyleymiş.
Gorkembaby45 yigitegenin_annesi Bende de aynısı var dün doktora sordum bebeğin artık bu haftalarda uyuduğu söyledi sol tarafına yatıp hareketleri saymak gerekiyormuş
yigitegenin_annesi dakpinar- neden ki eski hareketli bebeğimi istiyorum uykudan uyandıran tekmelerini🙄😂şimdi 20. Haftaya dönmüşüm gibi az hafifi harketle
dakpinar- yigitegenin_annesi evett 🥰 ama bu haftalarda azalma oluyormuş kuzum biraz 30 dan sonra belki yine dellenirler 🥰😀
yigitegenin_annesi DemetF kesinlikle kontorlume daha var o mzn sorucam 💕💕💕kafamda deli soru lar odadan kovmasa iyi😂😂
Nur12345678 Bu dönemlerde galiba azalma oluyor bende 26 +1 im sanki önceden daha cok oynardı simdi arada oynuyor aksamları birde karnım acıkınca
yigitegenin_annesi Nur12345678 yeri daraldığı için hareketleri azalmiş olabilir ama aşağida hareket etmesi ne takıldım
yigitegenin_annesi Oznurakts benım oğlan aşağilarda ve sağ tarafta harekeet ediyor 1 haftadir o dan önce yediğim tekmeleer uyutmuyordu
yigitegenin_annesi Gorkembaby45 hareketlerini nasıl saycaz dalgalanıyır karnım bazen tekme atıyor ama
Umudayolculuk36 yigitegenin_annesi bende öyleyim anlam veremiyorum karnımda düşüktü iyice düştü sanki
yigitegenin_annesi Umudayolculuk36 herkes in aynı bu haftalarda demeki doktora sormadan telaşimiz geçmez bnece
Belacivciv yigitegenin_annesi Aşağıda hareket normalmiş ben de dün sordum doktoruma pozisyonundan dolayı olabilir, hala yeri var içerde rahat dedi o yüzden takılmayın ben de aşağıda hissediyorum genelde 🙃
Cemilef92 yigitegenin_annesi 31.haftadan bildiriyorum aşırı hareketli ve sert tekmeler vuruyor, karnıma kramp giriyor çok hareket edince 😄 26,27 haftalarda bir azalma olmuştu büyüme atağı geçiriyor demişti doktor, sanırım 1-2 haftaya düzelir sizin de 😊