Beyazguvercin2 Gulsen4224 bizimki daha 5 haftalık çok sabırsızım Gülşen hanım haftalar hiç geçmiycekmiş gibi geliyor
Gulsen4224 Beyazguvercin2 geçer çiçeğim sabır inşallah büyüsün 5 hafta kadar daha bakacağım inşallah 🥰😇🤭
Busraaa127 Beyazguvercin2 Bende aşırı sabırsızim 🥰 ama öncelikle sağlıklı olması tabi. Alışveriş yapicam neye göre yapicam bilemiyorum 😊
Beyazguvercin2 Gulsen4224 ay inşallah canımsın sizi takip etmeye çalışıyorum ama takip edemiyorum programda henüz yeniyim nasıl takibe alabilirim canım benim
Gulsen4224 Beyazguvercin2 sende balımsın o zmn💜 Vallaha bilmiyorum nasıl takip oluyor bireysel olmuyor ama postta sola kaydır takip et yazar ama postu takip edebilirsin beni de bulursun öylelikle 😍
Ftmglpnr Gulsen4224 ya bana da tshminde bulunurmusunuz bu resim bacak arası https://www.hizliresim.com/eq5it43
Ftmglpnr Papatya-Kokusu herşeyden önce sağlık hayırlı evlat olması ama bende öyle hissediyorum sanki doktora gittimde kıza benzettim ama asla net değil kordun mu pipimi onu kestiremiyorum fln dedi 🤣 hayırlı artık