Busra_gunyuzlu Allahım diş agrısı çok kötü bısey offf kızlar dişim kudurdu dolgum kırılmıştı baya önceden ama hamıle olduğum ıcın yaptırmadım hıc ağrımadı da sımdı kulagıma vuruyo kulagım da agrıyo yüzümde ateş gıbı kızarıyor yüzüme de vuruyo agrısı yanması böyle yaşayan var mı ılac almadan nasıl geçecek 🥺🙏🙏 34 haftalık hamıleyım bu arada 🙏🙏🎀
Dilekcnkn Busra_gunyuzlu Valla başada vurur gözede vurur öyle illet birşey bu yani rapor alıp tedavi yapabilirsin onun yanı sıra parol içmeyi dene bence sen . Tuzlu su ile gargara yap inşallah geçer aklına getirmemeye çalış
Ghosttt Busra_gunyuzlu bendede dış sıkıntıydi sonra disinol aldım ve kullandım rahatlattı baya beni uyusturdugu için rahat oluyorsun zaten yutma gibi bişi olmadığı için kadın doğum doktorum bana kullanabilirsin demişti
Minnak-kalbim Busra_gunyuzlu canim bende öyle beklettim sonra bianda tuttu böyle varya felç sanki yüzüm oluyordu antibiyotik tedavisi başlattı doktor ağrı kesici bile yaramadi megersem dolgu olacak dış çürümüş diş etine yapışmış kanal tedavisi edildi ve antibiyotik koydu doktor Disime bı hafta snra da dolgu etti bnce o kdr eziyet çekme benim kulağım burnum düşün sol tarafa dokunmuyordum uyuyamıyordum saçımı bile tariyamiyordum kadın doğuma discinin verdiği kağıtlı imzalatin yapıyorlar korkmada bı zararı yok
Busra_gunyuzlu Dilekcnkn cıdden çok kötüymüş parol aldım artık annem ıc bısey olmaz dedı tedırgın oldum ama ıctım
Ydnhld Rukye ayetlerini açıp dinle, ağrıya sıkıntıya çok iyi geliyor. Dişim ağrıdığında internetten açıp dinliyorum. Umarım geçer, geçmiş olsun ☺️
Ghosttt Busra_gunyuzlu evet sür güzelce dişine uyuşturuyor zaten hemen yutma tükür eğer ağzına geldiğini hissedersen
prensesimveannesi Busra_gunyuzlu 35 haftalığım günlerdir çürük dişimden dolayı ağrı çekiyordum kulağım gözüm başım heryerime vurdu gece sabaha kadar 1 dk uyuyamadım doktorumun izni ile bugün çektirdim dişimi birde dişçi bi gargara bide antibiyotik verdi doktorumda kullanmama izin verdi daha iyiyim şuan. Bence tedavini ol canım kendine eziyet etme bu devirde herşeyin çaresi var
Busrabaksii Busra_gunyuzlu vaa diş öyle bişey ki benim boynumla omzum dahi ağrıyordu. Doktorunuz antibiyotik verir bı gidin bence. Ben geçende augmentin ve doramycin kullandım iki kutu gebelikte serbest bu ikisi
Hikari En iyisi kadın doğum doktorunuzdan onay alarak bir diş hekimine gitmek 👍🏻 Diğer çözümler sadece geçici olarak ağrıyı geçirir tedavi etmez ve daha kötüye gidebilir lütfen ihmal etmeyin