Rmystha Kızlar progestan ilacı çoğu hamilenin kullandığını okuyorum burda lekelenmesi olan yada ağrısı olanın kullandığını okudum daha doğrusu. Benimde başından beri lekelenmem var kahverengi bazen uzun pıhtı gibi oluyor. Ama doktorum bana vermedi bu ilacı doktor kontrolünde mi kullanılması gerekir bu ilaç
Denizyildizii Rmystha Evet doktor kontrolünde kullanın. Arayıp danışabilirsiniz yada bir sonraki kontrolde sorabilirsiniz
Gulsumelif Rmystha doktorunuzun vermesi gerekirdi bu durumda başka bir yere gidin bence dinlenin vs demedi mi
Damlaxe3 Ben hala kullanıyorum 33. Haftamdayim 20 ile 30. Hafta arası bırakmıştım 32 de tekrar gittim tansiyon problemim çıktı ve tansiyon ilacı ile birlikte pregestani yazdı doktorum
Rmystha Damlaxe3 çok geçmiş olsun sizede. Bende kullansam acaba lekelerime çare olur mu diye düşünüyorum
Rmystha Gulsumelif dinlenin dedi evet dikkat etmemi söyledi ama ilaç vermedi bende o an sormayı unuttum
SeherY Rmystha hassas bir konu . Bence durumunuz devam ediyorsa doktor değiştirmenizde ya da en kısa zamanda doktorunuzu bilgilendirmenizde fayda var .
Htcgny68 Rmystha büyük ihtimalle içerde biriken pis kanfır ama ihmal etme bence hemen bi doktorla görüş allah korusun düşüğe kadar gidiyor canım ihmal etme
Gamzekvr Biraz ciddi bir konu gibi. Doktorunuzun size vermesi gerekiyordu bence bu ilacı. Erken doğum riski olanlara,kanama,lekelenme,düşük ihtimali durumlarında veriyorlar çünkü. Hatta bende kullanıyorum günde 3kere vajinal olarak Rmystha
Rmystha Gamzekvr bende vermesi gerektiğini düşünüyorum o yüzden endişelendi açıkcası başka bi doktora danışıp sormak en iyisi
Nurcan4671 Rmystha evet doktor kontrolünde kullanılan bir ilaç. Kac haftalık gebesin ? Benim de kanamam olmuştu doktor yazmıştı fitil olarak vajinadan kullanmıştım. Ve gerçekten işe yaradı. Doktoruna bu konu da mutlaka danış eğer kafana yatmadiysa başka Bi kadın doğum uzm. Da görünmeni tavsiye ederim şahsen ben bu şekilde buldum şu an ki doktorumu çok geçmiş olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
Rmystha Nurcan4671 amin inşAllah hayırlısıyla alalım ya 5 haftalığım ben doktorumada soracağım hatta doktorumu değiştrmek istyorum ama ankarada kafama yatan birini bulamadım henüz
Nurcan4671 Rmystha yerleşme kanaması da olabilir sen Bi doktora görünene kadar bol bol dinlen ağır iş yapma. 6. Haftadan itibaren fena Bi mide bulantısı da vuruyor zaten en güzeli en etkilisi dinlenmek ve eşinle birliktelik yaşama iyice tutunana kadar bebisin. Kendine yer yapıyordur annesi 😇😇 benim doktorum bu haftalar olabilir demişti benim kanamam 12. Haftada oldu mesela korkma bebekler çok güçlüler gerçekten. Sen sadece dinlen 🥰 Allah analı babalı büyütsün 😊