Asssrl Kizlar benim iki çocuğum var birii 5 yaşında birii iki yaşında eşim üçüncü çocuğu istiyor birlikte büyürler diyor sizce zormu çocuklarınız yaş aralığı kaç
2prens1prensesannesi7 Asssrl oğlum 3 yaşında kızım 2 yaşına girecek 1 ay sonra şuan 38 haftalığım valla siz bilirsiniz ama kafayı yemeye az kaldı 😅
2-prensesannesiii Asssrl ilk kızım 2 yaş 3 aylıkken kardeşi oldu ilk başlarda evet zor oldu ama iyi ki olmus. Çok iyi anlasiyorlar . Şükürler olsun 😍
suslubocu Asssrl eğer 3 çocuk istiyorsanız çok güzel olur yaş aralıkları bu şekilde. Ara verirseniz küçüğü tek kalabilir yaş farkından dolayı iki büyüğün arasına karışamayabilir
ZeynepUstaaa 2prens1prensesannesi7 Allah sana kolaylık versin bacım benimoğlum 4 e gircek 2 ay sonra ve çarşamba doğum yapıcam ama bana göre erken bi yaş süpriz bebk oldu kızım buna bile nasıl yetişcem diye korkuyorum
Asssrl suslubocu Evet saolun istiyoruz suslubocu eşimde olsun diyor oda bunlarla büyüsün diyor suslubocu evet haklısınız ya birlikte büyürler
Berru ucbebe_annesi34 ya nasıl cesaret edebiliyorsunuz gerçekten maşallah size ya.Benik büyüğüm 11 küçüğüm 7 yaşında karnımdaki 2022 de doğacak yinede çok korkuyorum
Berru Kızım 2010 doğumlu oğlum 2014 üçüncüye 11 haftalık gebeyim nasip.olursa oda 2022 Nisan’da dogacak
ucbebe_annesi34 Berru ya aslında Allahın zoruna gitmesin ama ikinci birz erken oldu bnde bu kdr erken istemiyodum ama nasip diyorum sağlıklı kucagıma alırım insallah Allahım yardımcım olur. Herkese yardım etsin tabi 🙏
Ozgrrr 2prens1prensesannesi7 şimdi bu saate kadar 1 saat uyudum 00.00 den beri kızım 27 aylık ve 24+5 haftalık 2.bebeğe hamileyim mahvoldum eşim beni 3.yü de ikna etmeye çalışıyor dedim sen 3.yü unut Bn ölüyorum.