Canselyaren Sata göre bugün tam 15 oldum ama USG de bebek bükülür pozisyon da olduğu ocin 14hafta 3 gün çıktı dedi dr neyse 90 grm bebek dedi arkadsim ne kadar küçük bnimki 170 grmdi diyor armut kadar bebek 170 olur mu ki😂😂😂
Busrabaksii Canselyaren Biz 17+2 yiz 16.haftada 143 gramdi ama bu haftalarda takılmayın bence ben normal mi diye standart aralığa bakmadım bile daha yeni oluşum ve gelişim aşamasında çünkü her bebeğin yapısı farklı 😊
1anne2nefes Canselyaren bebekler genelde son aylarda kılo almaya başlar. Her bebeğin yapısı farklıdır anne babanın fiziğide buna etkendir.
Canselyaren 1anne2nefes Tatlim ikinci bebeğim bunu bnde biliyorum sadece bu haftalarda olup gramı vs vs normal olup olmadıklarını sordum yoksa genetik ligi bizde biliyoruz
TuSemmm__ Canselyaren ideal şuan gramı dedi ama çokta takıyorsan kafana her gün sütlü nesguik iç kilo alır bebiş ama fazla kiloda iyi değil normal yapamazsın 🙊🙊🙊 benim ablam çok tüketiyordu nesguik sütlü sabah akşam 5 kilo dogdu
Canselyaren TuSemmm__ Maşallah kız😂😂😂 bn sürekli muz süt bunlar Max hergun ama günde bı bardak iceyim süt nesguik de😂
rengarenkduduv 13 ya da 14 haftalık hamileydim 90 gramdı ilk bende takıldım ama sonra hızla gelişti. En son 20 haftalık detaylı ultrasonda bakıldı 380 gramdı. Bence normal.