Sdtcnts Kızlar 28.haftam ama bebişim dehşet hıçkırıyor gün içinde rahatlıkla 3 kez yapar ve her seferin 10 hıçkırık fix 😬😬Bu benim denk geldiklerim yani. Sebebi nedir?
Kubramedine Sdtcnts hickirigini nasıl hissediyorsun canım b3nm 3 gebeliğim fark nasıl 9luyir tekneden 😀😀
Sdtcnts 1anne2nefes kıyamam ya üzülüyorum böyle hissedince 🥺neden oluyor doğunca sütten filan belki de ama anne karnında neden😂
kalpatisi_ Sdtcnts ben youtubeden detaylı ultrason videoları izlerken bebek esnemeye başlamıştı esnerken su yuttu oda hıçkırmasına sebep olmuştu doktor bir bir göstererek anlattı 😅😅😅
Sdtcnts Tombisss1 şöyle yani hareket gibi ilkin ama sonra belli aralıklarla pıt pıt atıyor 3, 4 sn de bir
Fenciilknurhoca Hıçkırığı tekmeden nasıl ayırt edebiliyorsunuz hanımlar 30.haftayız ben ayırt edemiyorum 😅 bazen bi anda tüm karnım ayni anda irkiliyor acaba o mu hıçkırık oluyor 🤔
Sdtcnts Fenciilknurhoca Mnkfslyem Hareket sanıyorsun ilkin ama bir bakıyorsunuz ki yine yine pıt pıt düzenli atıyor 3 saniye bir filan oluyor 🥺🥰
Sdtcnts Fenciilknurhoca irkilme, titreme de forumda denk gelmiştim sanırım bebiş işerken oluyormuş, 🙈😂 ne kadarı doğru bilmiyorum
Xxxseliiiin Fenciilknurhoca evet tüm karnınız ritmik hareket ediyor elinizi koyduğunuzda da belli bi yerde hissedemezsiniz dışarıdan çok belli oluyor
Mnkfslyem Valla bende anlayamıyorum nasıl oluyo hıçkırık ama kalp atışı gibi ritmik bir şekilde bişi atıyo pıt pıt diye uzun sürüyor biraz o hıçkırıkmış sanırım öyle diyolar bende hissediyorum Bayadır bunu ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum 😊😊
emelsena Sdtcnts benimde bişey patlıyomuş gibi ard arda oluyor. O da hıçkırık demek mi acaba. Böyle bişey vuruyomuş gibi huylanıyorum ama patlıyomuş gibide sanki tam tarif edemiyorum. Ama genellikle alt tarafta. 😂 yoksa minik tekme mi bilemiyorum.
Mnkfslyem Sdtcnts evet bende öyle farlettim burda okumasam hıçkırık falan gelmez ama aklıma ne yalan söliyim 🤭 hareket zannediyordum gerçekten 😊🥰🤲