Omay0707 Gulcingezer acaba bi sıkıntı varsa tekrar kayıp olabilir diye mi yada gebelik öncesi bi ilaç falan mı kullanmak gerekicekti ki Kader kısmet kuzım allahım korusun inşallah temiz cıkar
Gulcingezer Omay0707 aynen kuzum sonuclsrina bakalim oncesinde bisey olursa onlemini alalaim diye mantikli konustu askinda ama ben korunmadim tabi kismet bakicm 10 gune belli olur
Gulcingezer Omay0707 ama kuzum bunun kirmizi cikacagi belli zaten cnku asil yumurtlaman dun cok koyu bgun hemen pat diye siliklesmez yarin aksam siliklesir
yesmyrtsvr muge1661 canım benim 22 mm de çatlatma iğnesi oldu 1 ekimde 15 ekimde kan ver dedi doktorum bekliyorum normalde ilaç kullanmasaydım 2 gün içinde yumurtam çatlardı
Alparslaninannesii muge1661 Ovulasyon kullanmadım cnm ama sanırım ilk günler yumurtladim aşırı akıntım var birde test silik çıktı ama ona güvenmiyorum
muge1661 Alparslaninannesii ben ovülasyon kullandım eğer kullanmasaydım erken yumurtladığımı göremicektim. Programa göre daha yumurtlamaya 3 gün var ama ben bugün yumurtladım mesela, bakalım iki gün değerlendircem, sonra beklemeye devam🤲🏻
muge1661 Alparslaninannesii allah allah acaba bu ay 2 kez mi yumurtladın kız🙃 değerlendir valla bakarsın 2 tane gelir 🤗
Alparslaninannesii muge1661 inşallah cnm bizim bir wp grubumuz var burdaki hamile kalmak isteyen kişilerle istersen sende gel çok iyiler istersen
muge1661 Alparslaninannesii ya çok isterimde benim adam kızar şimdi bana numaranı neden verdin diye, burdan yazmama bile karışıyorda ben gizli saklı giriyorum işte.. benim yerimede bol bol sohbet edib canım🤗
Alparslaninannesii muge1661 tamam cnm sorun değil olsan iyi olurdu ama sen bilirsin eşinle bozma arani