Ybdussss evetbenavukatiyim evetbenavukatiyim benim için öyle oldu, size en en en büyük tavsiyem bol bol kalsiyum almanız. Süt , peynir, yoğurt bol bol tüketin. Benim hatam bunları az tüketmek oldu🥺 diş ağrısından mahvoldum.
evetbenavukatiyim Ybdussss Diş ağrısı için bir kanal oldum ikinci trimesterda . Lütfen 3. De rahat geçsin en azından diş 🥺 Kabir azabı gerçekten
secoz evetbenavukatiyim 32deyim bikini bölgeme bile kramp giriyor bazen uykusuzluk sık Sık tuvalet ihtiyacı (gidince bi fışt o kadar) Vücut ağırlaşması bebeğin iyice kemiklenip büyüyüp batması 😂 basenlerde yırtılma her sabah uyanınca ödem şimdilik bu kadar 🥴
Fatma_3858 evetbenavukatiyim ben burda yazan sıkıntıların hiç birinin yaşamıyorum 38+3 üm hemde kişiden kişiye değişiyor bence ama çevremdeki herkes anormal bir gebelik geçirdiğimi söylüyor 😅
Hilal-95 angime ay allahım yardım etsin uyuşma bende de vardı magnezyum verdi doktorum iyi geldi şükür ama soluma yatmakdan solum çürüdü yani darıaı bıze inşallah 🙏🏻
angime Hilal-95 ona çok takılmayın, sağa da yatabilirsiniz. Doktoruma sormuştum. İmkansız sürekli sola yatmamız. Sadece sırtüstü yatmamaya özen gösteriyorum zaten son haftalarda mümkün değil öyle yatabilmek, nefesim kesiliyo.
Mervantis evetbenavukatiyim tam 30 dayım. Hamileliğin başından beri ne bulantı ne kusma hiç bi şey yaşamadım normal hayatıma hep devam ettim gezdim tozdum ama şuan ayakta kalamıyorım ağrı oluyo sürekli bulantı yanma ağrı hissediyorum ara ara da soğuk soğuk terleme oluyo konulurken bile aralıksız konuşamıyorum kilo almamama rağmen 😂 Rabbim sağlıcakla bebişlerimize kavuştursun 😇💟
Elif1608 evetbenavukatiyim 30+2 deyim😇 Şuraya yaşadığım raahtsızlıkları bile yazamıyorum gerisini siz düşünün 😂😂 Buna bile halim gücüm yok 😂😂Bu arada herkesin zor geçmiyo, kendinizi korkutmayın, iyi düşünün iyi olsun 😇
Mom87897 Hilal-95 ay o burun tıkanıklığından neler çektim 🤦🏻♀️ Eşim başka odada yatmaya başlamıştı horluyorsun diyordu. Ben de üzülüp ağlıyordum😂 hormonlar..
Hilal-95 Mom87897 ayy okadar fazlamıyımdır bılmıyorum ama bıkere söledi çok utandım ya inşallah geçer hemen bu durum burun masajı felan yapıyorum 🤣işe yarıyodur inşallah
Hilal-95 angime bende en rahat sırt üstü yatıyorum yatağımlamı alakalı anlamadım 🤦🏻♀️ Yasakya bi tatlı geliyor maşesef ne zaman uyandm sırt üstüyüm
Arzuu123 evetbenavukatiyim 37 olduk biz evet zor zamanlar oldu ama bence kişiden kişiye değişiyor hergun çokmu kötüydü hayır dhaa yeni geçen gün ilk yalanci sancıyi yaşadım bu zmana kadar sancı yoktu bazisi erken yaşıyormuş bende yoktu bacak krampları oldu mide yanması oldu uykusuzluk oldu ama gecti hepsu bunları da hergun yaşamadım haftada bir falan hamilelik kişiden kişiye değişiyor o yüzden yaşayıp sizin neler yaşıyacağınız önemli insllah guzel gecer
angime Hilal-95 aynen ben de bazen uyandığımda sırt üstü buluyodum kendimi. Ama son 3 haftadır o ağırlık kendini farkettiriyo😁
alparslanannesii1661 -Arya- canim senin haftanda bende öyleydim hala çalışıyorum ama fikir fikirdim 50 kilo kışlık yaptim simdi 1 haftadir anam agliyor anamm ali riza bey gibi bir haftada çöktüm 😂😂
Gulmom evetbenavukatiyim 33+2 mide yanması ve kaburga agrım beni öldürüyor. Ama bebek hareketlerini bu b kadar net hissetmek cok guzel