EmelAkman Kızlar 41+1 im dünden beri sürekli sümük gibi sarı yoğun kıvamlı daha doğru iğrençleşmek istemiyorum ama balgam gibi akıntı geliyor enfeksiyonum yok bu nişanmıdır ? Hafif sarı bazende yeşilimsi bilgisi olan varmııııı ?
NergizGuney EmelAkman evet canım anlattığın gibi sümüksü yapıdaki akıntı nişan olarak kabul ediliyor🙏🏻
Hesret EmelAkman benimkide aynı sizinki gibi oldu sizde hamile olabilirmiyim sence test yapsam çıkarmı
Pembe_duslerr EmelAkman bende 40haftalıgım anlattıgınız şey hergün geliyor benden nişan oldugunu düşünmüyorum.Nişan hafif pembeye dönük gelir
elfmoom EmelAkman geliyor muuu 🥰 hadi hayırlısı olsun, umarım çok kolay ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsin 🌸
Hesret NergizGuney iyi akşamlar arkadaşlar size bi şey sorabilirmiyim benimde aynı öyle bi şey oldu bi günümde geçti
NergizGuney Hesret canım nişan doğum başlarken gelir,senin ki normal bir akıntı da olabilir yumurtlama döneminle de alakalı olabilir. Günüm geçtiyse gebelik testi yapmanda fayda olabilir🙏🏻
Hesret NergizGuney evet benim yeni bi günüm geçti ama hiç daha önce böyle olmamıştı ben şimdi hastaneye girsem olurmu acaba
NergizGuney Hesret günün geçtiyse acile git tabi beta hcg baktırmak istiyorum de 1 saatte çıkıyor sonuç😍
NergizGuney Hesret ultrasonda henüz bir şey görünmeyebilir belki daha 1 gün geçmiş ya acilde usg bakcaklarnı sanmam bu yüzden ama kan testinden pozitif alırsan normal muayeneye gidersen karnından görünmese bile dr vajinal usg ile bakacaktır🥰
Hesret NergizGuney tmm çok tesekur ederim allah isteyen her anneye nasip etsin bizede işallah benimkide hayırlı olsun alllah hayırlı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin işallah
NergizGuney EmelAkman belki biraz pilates topu? Sıcak bi duş? Mümkünse sıcak suya oturmalı,bol bol hurma yemeli bi gece? 😂
NergizGuney Dilekcnkn aslında nişan şeffaf sümüksü yapıda bir akıntı olarak gelir yalnız rahim açılıp kapandığı için kılcallardaki kan akıntıya karışır o sebeple kanlı olur ama kanama olmazsa şeffaf ya da sarımsıda olabilir🥰