deletedmom87894 Kızlar yaşayan varmı bu durumu doktora gitmedim kırmızı olursa tehlikeli diye.İç çamaşıra geçmiyor sadece peçeteyle silince ara ara geliyor bunu yaşayan varmı
Yigitahmed deletedmom87894 gitmen lazım ama düşük riski olarak görülüyor ve progestan yazıyor ve evde yatman gerek. Bende de oldu 8. Haftam da
annelikyolculugu2875 deletedmom87894 canım bende 6+5deyim aynı sorun bendede var cok acık kahverengi akıntım oluyor 3-4 gündür bende merak ediyorm 🙄
Tubaa-06 deletedmom87894 oncelikle endjse etme ama bi git bazen kesede falan kabama oluyor progesteron veriyoar iciyorsun dinleniyorsun geciyor belkide onemsizdir ama gitmekte fayda var
Zehraahmt annelikyolculugu2875 bende 6+5 bende de var 3 ayrı hastaneye gittim normal olduğunu söylediler
Nazlii__ Haftamda yaşadım kese dışı kanama olmuş dedi Progestan fitil verdi. Sendede öyle birşey olmuş olabilir ihmal etme
zeynnn5441 deletedmom87894 Doktora gidin büyük ihtimalle progestan fitil verir ve hemen geçiyor sonra bebek yerleşmeye çalıştığı için oluyor öyle demişti doktor bana
58ee deletedmom87894 4 haftalıkken basladı bende de sadece silince geliyordu progestan baslandı bitmeyince igne baslandı içerde kanama yok ama düşük tehlikesi konuldu yatış verildi sadece lavobaya kalkıyordum 11 haftya geldik progestan devam ediyorum lütfen leke diyip gecmeyin kımde ne sonuçlar doğuracağı belli olmuyor bi doktora gözükün:)