bet-123 Kız bebisime ne isim koysam bilemiyorum daha 5 ay var ama şimdiden hazır olsun istiyorum :) fikirlerinizi alayımm
GizemSckn bet-123 🤰Benimde 26 haftalık oldu. "Alya"isminde kararlıyım ama yanına isim arıyorum anlamı güzel olan 🥰 Sanada fikir olur belki seçeneklerim Alya Hüma , Alya Sare yada Zeynep Alya
Cigdem_42 bet-123 allah nasip ederse benimde kızım olacak 1 ay kaldi dogumuma adı Zeynep sare olacak inşallah 🤍
nilarya Misa34 bende çok begenmıstım besıktaslı futbolcunun soyadının ların olduğunu duyana kadar 🤦🏼♀️😏
Misa34 bet-123 Hikayesini bi bilseniz bide 😊😊 cocguma anlaticagim guzel bi hikayesi olan isim olucak hemde
eminnee bet-123 Benimde kızım olacak biz eşimle ortak karar Eylül olsun dedik ama benim aklımda bir kaç isim daha vardı biri Minel biri Alin
bet-123 eminnee onlarda güzel ama eylül tek olarak iyiymis. Bende tek isim düşünüyorum. Defne ve doğa ismi de cok hoşuma gidiyor ayyy cok kararsızım 😅😅😅
Mom87897 eminnee yaa Eylül mü🥲🥲 Çocukluk hayalim o isim. Rabbim kız evlat nasip ederse hiç düşünmeden koyacağım inşallah
Tugce-dh bet-123 biz Defne koymayı düşünüyoruz ama hala tam karar veremedik Duru İnci Eylül de çok hoşuma gidiyor
Hayalllllll bet-123 ayliz Lina Hira nilda Sevde elif gamze gülcan naz ada su Nilay buglem Belinay buse