emelsena Kızlarım, detaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mı? Anadolu yakasında olcak. Yada özelde uyguna yaptırabilen. 21. Haftadayım 25 e kadar vaktim varmış. Yardımcı olabilir misiniz 🐥
Busragonullu32 emelsena 25 degil canim 24 en son yapilabilecek hafta ben 23 te gittiğim halde zamanin geçmış dedi devlet hastanesi özel nasildir bilmem Devlette 20 ve 22 arasini öneriyor Bu arada Göztepe süleyman yalçin şehir hastanesinde yaptirdim reyhan ayaz bilir e Özel için özel maltepe tıptan 300 tl fiyat almistim
bsra57 emelsena aman diyim Zeynep Kamile gitmeyin insan gibi davranmıyorlar hor davranıyorlar yat çabuk aç göbeğini alel ecele herşey. Ve bir çok doktor içinde muayene oluyorsunuz ben gittim ve hiç memnun kalmadım özele gidin mümkünse Avrupa yakasından kalktım oraya geldim bin pişman geri döndüm şimdi yeniden özelde detaylıya gircem. Çok üzdüler beni orda.
emelsena Busragonullu32 aa benim doktorum öyle demişti bana demekki dalgınlığına geldi 🤔 mhrs de randevu bulamıyorum 😢
emelsena bsra57 bende onu duymuştum. Ya hep kötü yorumlar var orasıyla ilgili. Doğum yapanlar hep boş bebek çantasıyla dönüyorlarmış ne acı 😢 teyzemede aynısını yapcaklardı. Çocuğun yaşamaz dediler alcaz dediler. İlk çocuğunu aldılar. İkincisinede aynısını söylediler bu sefer pes etmedi izin vermedi teyzem. Çocuğu yaşıyor şuan. Zaten zeynep kamil denilince bi içim ürperiyor 🤨
Selda-poyraz-2 bsra57 Bende Avrupa yakasindanim hangi hastane de yaptircaksiniz Bende bir yer arıyorum yaptıracak.
bsra57 emelsena bu arada devlet detaylı yaptıracaksanız önce devlette kadın doğuma muayene olmanız lazım sonra perinatoloji ye alabiliyorsunuz bilginiz olsun
Busragonullu32 emelsena evet randevu bulmak çok zor Bende asla zeynep kamil i önermem Mhrs den randevu talebi oluştur bende öyle yapmiştim Randevu gözüktüğü zaman sana bildirim geliyor bildirim geldiginde hemen alırsın Baktin bulamadin hala en ucuz maltepe tıp tı çok araştirdim ben 600 den 800 den aşaği bulamadim fiyat İnşallah devlette bulabilirsin özel e vereceğin parayi eksiklerini halledersin
bsra57 emelsena aman aman Allah korusun bebeğimin kalbinde delik olduğunu söyledi sonra yok dedi bilgisayardan öyle görmüş olabilirim dedi sonra gerçi olsada çok büyük bi sorun değil dedi ağlaya ağlaya çıktım hastaneden rapora da temiz yazmış kendi özelde ki doktorumla paylaştım konuyu tekrar çekelim dedi önemli değil ne demek dedi. Şimdi yeni bi randevu aldım özelden haftaya cuma gidicem inş güzel sonuçlarla ayrılırım hastaneden 🙏🙏🙏
emelsena bsra57 gerçekten vicdansızlar ya. O hastaneyi baştan sona yenilemeleri lazım. 😏 insanı üzmekten başka birşey yapmıyorlar. Bebeklerimiz Allahıma emanet olsun 🧡
Beyzan738 bsra57 Su devlet hastanesndeki doktorlardan nefret ediyorum cahiller bende Kayseri’de oturyorm şehir hastanesi gittim ne ilgi var ne bilgi önceden karnimda bebegm öldü 7 haftalıkken ölmüş iki hafta karnimda kalms zehirlememis beni bide kontrole gitmstm dediki cinsyt ogrencz haftaya gel bı gittim direk yatış verdi Ne varsa özelde var cidden smdi ikinci hamileliğim çok sukr sknti yok Allah’ıma bin şükür ozele gdiyorum çok memnunum param olsa denklesrebilirsem özelde doğum yapmayı bile dusnyorm gerctktn doktor çok onemli.
emelsena bsra57 teşekkkür ederim ya kaç gündür bakıyorum neden randevu çıkmıyor diye. Ümraniye, zeynep kamil çıkıyor sadece. O zaman herhangi bir kadın doğum seçip şansımı bi deneyeyim. ☺️ İnşallah düzgün bi doktor çıkar karşıma.
bsra57 emelsena kapatsınlar hastaneyi bence. Zaten yangından mal kaçırır gibi muayene ediyor ne paravan kapatıyor ne oda kapısı Allah kimseyi düşürmesin oraya bide soruyorum bu şekilde mi muayene ediyorsunuz diye evet hasta yakınları yok zaten sadece doktorlarımız var dedi ben diğer hastaların önünde muayene olmak zorundamıyım. Bişey olacağından değil ama hiç hoş birşey değil yani
emelsena Busragonullu32 evet ya, ben özelde zaten 150 tl ye muayene oluyorum. İlaçlar zaten pahalı.. birde işten çıktım evlilikten dolayı. Masraf olmak istemiyorum. Bari detaylıyı devlette halledeyim dedim. İnşallah halledebilirim 😌
Dilekkuru Busragonullu32 Mhrs den nasıl randevu alıyoruz ki detaylı ultrason için anlatabilir misiniz
emelsena bsra57 kesinlikle çok rahatsız edici. Çingene yerine çevirmişler orayı iyice. Aslında sürekli şikayet yazmak lazım hangi doktora gidildiyse.
Busragonullu32 emelsena inşallah canim Ben kontrollerime de hep devlete gidiyorum detayliyi yaptirdigim hastane de Gamze erdem e gidiyorum çokta memnunum Bende ilkte özel e gidiyordum ama bütçe de dayanmiyor valla 😀 Sonra dan devlete döndüm Özel de muayne ayri bi para tahlil ayri bu saçmaliklari yüzünden biraktim
emelsena bsra57 teşekkür ederim. 🧡 Allahım bebeklerimize sağlık sıhhat versin, içimizde rahat huzurluca büyüsünler. 👼🏻
emelsena Bebegimveben0811- telefonla randevu alıyoruz dimi, gittiğimizde ordan numara alıp hemen yaparlar mı? Yoksa randevu gününü mü bekliyoruz. Zamanım çok kısıtlı 😏