Herkese merhaba. 10 gün önce doğum yaptım. Ben hep bebeğimin ismi umut olsun isterdim. Eşim de ege diye tutturdu. O an kavga etmeyelim diye konuşmadık ama birden suyum geldi hastaneye gittik bir gün suni sancıdan sonra sezaryene alındım. Çok kötü günler geçirdim ameliyatlar oldum enfeksiyon kaptım derken o an bebeğin adı hiç bana dert olmadı. Eşim kimliği bile çıkarttırdı ben de ses etmedim peki dedim çünkü canım acıyordu artık tartışmaya halim yoktu. Sonradan ben düzelince baktım herkes böyle isim mi olur, Ege ne demek söylenmesi bile gıcık felan diye konuşmaya başladı. Kendi annem bile Ege ne ya bari efe olsaydı dedi. Kaynana görüntülü arıyor iiiggiiiiii diye bağırıyor çocuğa ben isimden nefret etmeye başladım. O kadar üzülüyorum ki o kadar çaresizim ki yavrumu bir ömür bu isimle büyüyeceğim. Bana bir hal çare gösterin kızlar nolur psikolojim mahvoldu. Ege diyen yok çocuğuma egeehh diye uzatanlar, aman biz söyleyemiyoz ismini diyenler, zaten kaynana sürekli igiiii diye bağırıyor. Ben bu ismi değiştirebilir miyim kızlar ya da isim ekletebilir miyim nolur bişey söyleyin…