Tgcbbrdmr 1dilaraca herkes hamilelikte göğüs ağrısı olur dediği ve bende olmadığı için hissedemiyorum
umutluanneadayi Tgcbbrdmr 2 gündür göğüs ağrısından ölüyorum ilk defa hayatımda böyle bişeyle karşılaşıyorum 🤦🏻♀️ daha adetime 13 gün var
Ebrugkhn 1dilaraca ağırlık değilde halsizlik hissetmiştim. Normalde de uykuyu çok severim ama sürekli uyumak yatmak istiyordum. Bu normal değil bence hamileyim dedim. Eşim saçmalama daha iki ay oldu hapı bırakalı dedi. Ben öyle hissediyorum bak görürsün dedim. Üçüncü gün zorla test aldırdım ve hamileydim.
ElifBirinci 1dilaraca canım ben hamile olduğumu öğrenmeden bi gece önce rüyamda bebek emzirirken gördüm sabah test yaptım pozitifti inşallah Allahım sana da nasip etsin 🥰
syma33 1dilaraca Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende duramadim eczanede erken gebelik testi var adet gününden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ben ilk onunla yaptım silik çıktı 3 4 gün snra tekrardan yaptım belirgin çizgi çıkmıştı hiç bekleme al yap çünkü bu şekilde kafanda kuracaksın ve i testler gerçekten sonucu doğru veriyor
Allahneverdiysee 1dilaraca benim yumurtlamadan bir hafta sonra göğüslerimde şiddeetli ağrı başlamıştı dokunamıyordum resmen
umutluanneadayi Tgcbbrdmr bende öyleydim 😅😅 dün bir ağrı girdi hala çıkamadı eşime diyorum bak ucu ağrıyor çatlama felan var mı varsa ilaç alalım çok ağrıyor diye oturup ağladım 😅🤦🏻♀️
heyecanlibekleyiss Bende sadece hissettim. Hatta ağır bir şey kaldırmıştım şuanda karnımda bebeğim var diyerek geri bıraktım. Okadar kuvvetliydi bu his. Sonra test yaptım adetim geçmemişti bile ama çıkmıştı
Nesraa_ 1dilaraca ben öyleydim kendimi hamileymisim gibi hissediyorum dediğimde gülüyorlardı ama testim pozitif çıktı simdi 6+3 haftalık hamileyim 🤭
123456_ Nymphadoraa şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum inşallah hamileyimdir ☺️ adet öncesi göğüslerim çok ağırırdı şuan 3 gün var adetime ne kasik ağrısı var ne göğüs sadece sırtım ağrıyor. Çoğu gebenin de ağridiginı duydum pek ümidim yoktu sizin yorumu görene kadar ☺️
Bfduam Busra6034 benimde o kadar var adetime, umarım hayırlısı olur. “Bir şey yerleşir gibi” derken nasil, açar mısın? Kramp gibi mi, sızı zonklama mı?