Merhaba kızlar. 9 haftalık hamileyim. 7. Haftamda kanamam oldu üstelik o zaman yaşadığım şehirden farklı bir şehirdeydim gittiğim gün hastane hastane gezmiştim acilde. Pazar olduğu için de alanının uzman doktorları yoktu zaten. Protestan vermişlerdi her kanama düşük riski diye sonra hemen geri döndüm yaşadığım şehire sabahı da kendi doktoruma gittim. Doktorum ulstrasyonda kanama görünmediğini söyledi. Kalp atışını duydum kesede görünüyordu aynı şekilde ama her ihtimale karşı dusuge karşı bu sefer de duphaston verdi. Hiç bir şey yapmadan yatacaksın dedi. Ama doktorumdan çok memnun kalmadım ilaç bitince gel, şu zaman gel, kanamam okursa haberim olsun şunu yap yada ilaç bitince daha kullan kullanma gibisinden hiç bir şey demedi. Bende ondan memnun kalmadığım için başka doktordan randevu aldım. İlacım biteli 5 gün oluyor. 5 gündür doktor bana bitince al kullan yada daha kullanma gibi şeyler demediği için bitince alıp kullanmamıştım daha. Cuma sabah randevum var ama bugün yine kanamam oldu. Korktuğun için ilacı tekrar alıp bugün kullandım. İlactan sonra bugünki gibi gelmemeye başladı duraksadı gibi.
Şuan 9 hafta iki günlüğüz. Uzun zamandır yoktu neden oldu anlamadım. 😢 Böyle olunca psikolojik olarak çok etkileniyorum koyu kötü düşünceler sarıyor hemen acaba duruyor mu yaşıyor mu diye. Kanamam böyle adet kanaması gibi çok çok gelmiyor. Lavaboya gidince peçeteye silince geliyor görünüyor sadece ama kırmızı renkte. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir şey söyleyin korkudan paniğe kapılıyorum.😞