Alisaseyma4 Kızlar hamileyken sucuk yenmez diyorlar bebeğe zararlıymış . Hamileyken sucuk yediniz mi ? Doğunca Bebekte problem oldu mu ?
Handan_65 Alisaseyma4 Bir kereliğine yiyin nefsiniz körelsin beni.de anm cekti 1q kere yedim daha canım istemedi
Denizyildizii Alisaseyma4 güvendiğiniz bi kasaptan alıp tüketebilirsiniz. İyi pişirin. Herşeyin fazlası zarar yoksa az miktarda yemenin bi zarari yok
Edizinannesii Alisaseyma4 hamileliğimde bol bol yedim çokta severim çok şükür oğlum şuan 10 aylık ve hiç bi sıkıntısı yok ama siz yine de dozunda yiyin.
Dmndmn Alisaseyma4 Eşim kasap.Haftada 3-4 kere yiyoruz kahvaltıda,iyi pişirip yiyorum.Bazen mide yanması yapıyor onuda süt içiyorum geçiyor.Başka bi zararını görmedik vallahi 😂
alparslanannesii1661 Alisaseyma4 yanlis yönlendirmek istemem iyice kizartip hep yedim 32 oldum simdi bir sıkıntı yok cok sukur ama siz yinede doktorunuza danisin
Dilaraeslem Alisaseyma4 hamilelikte çiğ et yenmesi zararlı içerisinde mikroplar olduğu iÇin. Sucuğu iyice kızartıp piştiğine emin olduğunuzda yiyebilirsiniz
Fasulyeninannesi1 Ben kasaptan aliyorum ve iyice hasliyorum. Bu sekilde doktorum tuketebilecegimi soyledi.
zehranurr Alisaseyma4 ben güvendiğim yerden alıp iyice pişirerek yiyordum. Çokta yararlı bir yiyecek değil ama nefis bastırmak için abartmadan yemekte sakınca olmaz
eceturan Ben sucuktan tiksindim. Ne severdim oysaki. Tuketmiyorum. Ama isil islem gormus yiyecekler zararliymis.
balbebek412 Alisaseyma4 bende iyice kizartarak tuketiyorum ama her tukettigimde icimde suphe oluyor ama yemeye devam ediyorum. İnsallah bi sorun olmaz. Doktorum bana et urunleri iyice pistikten sonra hersey tuketebilirsin sadece cig et tuketme demisti.