1225 40+1 haftalık hamileyim 17:30 dan beri 4 dakika da bir kasıklarıma sancı giriyor şuan saat 21:32 sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim suyum az birşey sabah geldi şiödi biraz önce az birşey daha geldi
Maviiiiiiiiiii 1225 bence bekleme suyun gelmeyede başlamış hayırlısıyla bi avazda kurtulursun inşallah 🤲💕
Nergis0 1225 benim doktorum su gelirse hiç beklemeden gel dedi ben de 35. Haftadayim bence gidin bir an önce
1225 Maviiiiiiiiiii sancılarım süresi kısa diye herkes bekle diyor doktorumda biraz daha evde çek dedi ama kararsız kaldım
Pinar2253 1225 merhabalar pazar günü doğum yapmış biri olarak kesinlikle evde çekme git hastaneye bir anda suyun azalıp bebeği tehlikeye atabilirsin bir avazda doğurman dileğiyle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
1225 Maviiiiiiiiiii yeni görüyorum bebeğim şuan 17 aylık bunu payalştıktan sonrq hastaneye gittim ve pişman oldum suyum gelmemiş meğerse 23 saat sancı çektim öyle doğdu ve suyumu doğumda patlattılar
Nergis0 busra1997alpaslan2021 geçme çarşamba gittim alttan muayene yapmadı haftaya geldiginde yaparım dedi haftaya tekrar gidicem işte 😊
busra1997alpaslan2021 Nergis0 haftaya çarşamba gidicen dimi bizdede muane ücreti almak için 10gunu geçiriyor 11inci günü çağırıyor uyuz oldum oyuzden haftaya çarşamba 36 oluyorum karnim qgriyor vs. Derim baksın uyuz
Nergis0 busra1997alpaslan2021 hahaha yok bana öyle yapmadı her hafta çağırıyor 11inci gün değil. Türkiye hastanesi ayse solaroglu’na gidiyorum ve doğum sigortam var o karşılıyor muayeneleri o yüzden çok üstüne düşmedim bu konunun ama 11inci gün çağırması gıcıkmış cidden bence bir hafta sonra gidin bir şey derse de bugün müsait olabildim dersiniz 😁
busra1997alpaslan2021 Nergis0 aaaa bak öyle yapim kiz ahahahahahaha saol valla hahahahahaha evet gıcıklık yani pazar pazartesi salı müsait değilim vs. Bir yalan atarim anlar zaten o 😀😃
Nergis0 busra1997alpaslan2021 çalıştığın yerle alakası yok canım özel sigorta bu. allianz sigortanın bir paketi doğum sigortası olarak geciyor ama hamile kalmadan en az 1 sene önce yaptırmak gerekiyor. ben ilk ogluma hamile kaldığımda yaptırmıştım ikinciyi kapsamış oldu. Hem kadın doğum kontrollerini hem doğumu kapsıyor belli hastanelerde 😊