Sevtugm Kizlar acı biber doğmadım sabunla defalarca yıkadım 1 2 saat geçti yine yıkadım hijyenik şekilde fitil yani progestan kullanayım dedim koydum ama parmağım acısı gecti yanıyor ya cok tedirginim bi bu eksikti napacam lütfen bakin
_Tugba34 Sevtugm Ben çok iyi. Bilirim ellerin hassassa geç Mez canım ya ben saatlerce ağladığımi bilirim acile git bence en az 10 yöntem denemiştim olmamıştı geçmedi
annesinin_beybisi Sevtugm o acıyı iyi bilirim acı biber elimi yaktı ellerim 3 gün boyunca cayır cayır yandı ne denediysem geçmemişti bir tavsiye de veremiyorum çünkü ben ne yaptıysam geçmedi 3 gün sonra ancak azalmıştı acısı
Aysezey Sevtugm bişey olmaz inşallah ya. Biraz canın acımıştr ama geçerrr. Bence ılık sade suyla bi kaç defa yıka ama eldivenle .geçmş olsn cnm
Sevtugm SayeMom gunde 3 tane kullanıyorum canm riskli gebeyim eldiven ilk zamanlar yaptım artık bir yerden sonra bıraktım unutmusum zaten biber dogradimi bile her zamanki gibi steril şekilde elimi yıkadım fitilini kullandim ama 5 dk sonra yanma başladı risk var gecen gün as kanama ile hastanede yattım 1 gece sukur gecti 27 haftam daha yeni cok tedirginim dua edin 🙏🙏🙏 🤲
Fasulyeninannesi1 Kiz seyini mi yaktin Allah seni napmasin 😁 bizde yogurt surdururler ama oraya surulmez herhalde bilemedim ki simdi cok gecmis olsun
Sevtugm annesinin_beybisi bol soğuk peçeteyle yıkadım hafifledi biraz 2 3 kere tekrarladı tesekkurler kizlar. Dua edin bana bebeğime siz bebeğinize herkese bebeğine 🙏🙏🙏 🤲
Kumru_ Sevtugm Ay geçen aksam kışlık biber doğradım. Arada acı da varmış. Sabaha kadar cayır cayir yandı ellerim. Çok kötü acıyor ,bir de orası hassas canınız yaniyordur şimdi☹️ Ama bebeğe Bir zararı olmaz için rahat olsun. Sadece bir süre canin yanar
Sevtugm Kizlar hafifledi cok sukur yıkadım vajinal dus aldim tesekkur ederim. Dua edelim herkese hepimize bana bebeğime sizler bebeğinize sağlıkla doğurup beraber kucağımıza alalım analı babalı büyütelim hayırlısıyla inşalla âmin 🙏 🌺
UmutsuzPolyanna Sevtugm başka kanama ağrı vs. Olmasın canım yanmaya razı ol geçmiş olsun ya bacak arana buz filan koysan acaba oraya fayda eder mi bilemedim benimde alerjiden yanmalarım olur buz ile ferahlardım