Sevinc-Berke G33 Su çok içen bı insanım zaten canım muzuda sabahları tüketirim o zaman teşekkür ederim 🥰🤗
Sevinc-Berke Yesimiko- Muzu seviyorum işte ama korkuma yiyemiyorum sabahları tüketirim artık kabızlık yapmiyormuş bı arkadaş öyle yazmış suyuda çok içiyorum yorumun için teşekkür ederim canım sağol 🤗😍💜
gizem-ipek [silindi] Yapabilen için çok iyi ama hayatta karıştıramam tatlıyla tuzluyu normalde de öyleyim ayrı ayrı tüketiyorum hepsini 😌
[silindi] Belacivciv aynen benim annemde hep kardesime yapıyodu hep ondan bir iki kasık payımı alırdım 🙃🙃 evlenmeden öncede arada canımm isterdi yapardım 😍 hala da çok severek yiyorum 😍😍
Palet Seross10 normal sağlıklı beslendiğinizde zaten benek kilo alacak proteinden yüksek beslenin cicibebe vs bunlar çok saçma şeyler siz sağlıklı beslenirseniz bebek normal kilo alır sizde az kilo alırsınız. Hem denge sağlanmış olur
cyln_hnm Zeynep_dua ben ayağa kalkıyordum bayılıcak gibi oluyordum gözlerim kararıyordu başım dönüyordu demir ilacına başladığımdan beri kendime geldim kan tahlili yaptır doktorun aöyler sana zaten
Zeynep_dua cyln_hnm bende öyle oluyorum baş dönmesi göz kararması bacaklarımda kasılma oluyor hiç disi agirmayan ben acile gittim 3 dış cekilcek dedi