Aylakara26 Miss canim mide bulantı devam dün kusdum bugün daha iyiyim insallah gecer bas ağrısı devam progrstan kuşanıyorum 6 haftadır 12 haftaya kadar kulanmam lazım... ama çok şükür başka biseyim yok...doktor demisti ilk düsükten sonra herşeyin çok iyi iki ay sonra hamile kalabilirsin ve folik asit kulan dedi hiç birakmadan
Miss Aylakara26 çok sevindim canım iyi fazla bi sikayetin yok hayirlisiyla kucagimiza alırız inşallah o bas ağrısı bende hala var canım
Miss Aylakara26 iyi ultrasonda bebisimi gördüm burun kemiğine baktılar ense ölçümü yapıldı iyi dedi doktor cinsiyet belli oldu oğlum olucak hayırlısıyla inşallah 🙏kan verdim de sonuç benimde cuma çıkar dedi doktor mide bulanınca geçer 12.haftaya canım bende progestan kullanıyodum doktorum artık 3 yada 4 güne bir kullan dedi
Aylakara26 Miss ay çok sevindim çok şükür herşeyin iyi allah oğlunu kucağına almaya nasip etsin kesinlike doktorun dediği gibi devam kulan progrston ilacını yurtdışında hamile kalınca kan tahlili yapıyorlar idrar testi ve rahim azından örnek alıp labarotora göderliyolar
Miss Aylakara26 sağol canım darısı senin dr başına orda çok farklıymış demekki hic bilmiyordum bebeklerimiz sağlıklı olssun da herseyi yaptırırız valla annelik öyle bisey ☺️
Hamileadayibiranne Miss Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah 🤲🌸 darısı başımıza 🙈aldı beni bı heycann💜
Hgemr Aylakara26 alttan muayenenin hiçbir sakıncası yok,benim de kalp atışı alttan duyuldu. Ilk haftalarda vajinal muayene ile daha net gözüküyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🐣