Merrvee34 9 haftalık hamileyim özel bir hastanede muayene oluyorm bugün doktorum ikili tarama testine girmemi söyledi 427 tl bu teste istanbulda devlet hastanesinde yaptıran varmıı
Selin12- Merrvee34 Avrupa yakasında yapan devlet hastaneleri var ama randevu bulmak biraz zor oluyor maalesef
SayeMom Merrvee34 ov baya pahalı, kütahyada 175 tl yaptırmıştım. Detaylı ultrason ücretimden bile fazla, 325 tl oda🙄
Merrvee34 papatya981 yok bişide şüphelendiğini söylemedi 3 hafta sonraya gün al dedi sadece ama bn gün almaya gidince ücreti duyunca şok tabi
Selin12- Merrvee34 kadın doğum yönlendirmesi gerekiyor her hangi bir hastaneye gidip yeşil alan kaydı açtırıp randevu ala biliyorsunuz
Selin12- Merrvee34 çok para istemişler gerçekten bizim bence değmez ayrıntılı ultrason ols yine verilir o para ben 500 tl ye ayrıntılı ultrason yaptiricam
yyagmurrr Merrvee34 kuzum ben okmeydanı egıtim araştırmada yaptırmıştım. Direk gidip randevu alamıyorum falan demiştim sağolsunlar boş güne adımı yazmışlardı. Sende randevu alamazsan gidip şansını deneyebilirsin yoksa özellerde çok pahalı gerçekten
Gonul_1 Merrvee34 bugun bir kullanıcı hanım yazmış pendik şifa hastanesinde 80 TL miş orda yaptırma bilirsiniz
Zeyfey20 Senden erken istemiş ikili tarama testini Ben özlede sadece 80tl ye yaptım sonra detaylı istedi yapamadım
Mikmikbuk Aa ben direk kadın doğum yapar diyodum perinatoloji diye bölüm varmış direk randevu da vermiyor🙄
Zeyfey20 Mikmikbuk cnm ben şanlıurfa da yaşıyorum özel bir klinikti ama bildiğim kadarıyla devlet hastanesi de ücretsiz yapıyorlar