Durununannesi46 Göbeğimde ve göbeğimin altında, kasık bölgemde tuhaf bir kasılma gibi ağrı hissediyorum. Sabah uyandığımda da vardı. Gün içinde de devam ediyor. Sebebi ne olabilir?
Ozlemmpapatyaa Durununannesi46 şuan bende 14 haftalığım ve aynı şikayetler var üstüne çok hafif akıntım var bazen böyle rahmime bıçak saplanıyor gibi agrı bile giriyor sebebini bilmiyorum ama çoğu yerde bebek büyümesi diye geçiyor hala da mide bulantılarım devam ediyor çok rahatsızım yani 🤷🏻♀️ Onlar sağlıklı olsunda cekicez bişey olmadığı müddetçe
Serap_kartal5 Durununannesi46 bebek büyüyor karnın içi geriliyor 18 haftadayım bir sağ bir sol ağrıyor
Durununannesi46 Ozlemmpapatyaa akıntı bende hiç durmuyor sürekli var 🤷🏻♀️ Vajinaya iğne batması gibi oldu birkaç kez bende de. Ama son 2 gündür çok farklı. Göbek çevremde kasığımda kasılma gibi. Korkuyorum ters bir durum mu var diye😕 bulantım yok çok şükür, inşallah sizin de biter 🙏💐
Minnakkurabiyeveannesi27 Durununannesi46 sancı gibi bir ağrı ki bende 14 haftaligim sabahtan beri sanki böyle idrara sıkışmış gibi bir sancı var tuhaf en uygun böyle ifade edebildim
Zehracnr60 Minnakkurabiyeveannesi27 bende 14 haftalıgım bnde de oluyo ara sıra ama gaza sıkıştıgım zaman oluyo sanırım sızde de oyle olabılır bnce
Busra6034 Durununannesi46 kaç haftalıksınız ben 15 haftalıgım hala devam ediyor ani hareket yaptığımda yatakta saga sola dönerken oluyor genelde
Ozlemmpapatyaa Durununannesi46 canım inşallah ya yemek kokularının bazıları bile hala tuhaf bünyeden bünyeye değişiyor galiba benimde 3 hafta var randevuma daha o zaman gidince bu agrılar sebebini sorucam şuan bile hafif bi agrım var 🤷🏻♀️
Serap_kartal5 Durununannesi46 doktorum söyledi ondanmış birde ikinci hamilelikte daha farklı sanırım benim ikinci hamilelik
Durununannesi46 Busra6034 14+3 haftalığım bende. Evet sağa sola dönerken bende de oluyor ağrı. Yatakta bile çok rahat dönemiyorum.
Busra6034 Durununannesi46 ben yatakta dönerken o kadar acı çekiyorum ki aniden bagırıyorum kocam diyor noluyo doguruyomusun😂🙈
Feyzaveannesi Durununannesi46 Bende 15 haftalığım canım. Özellikle sırt üstü yatıp ayağa kalktığımda inanılmaz bir kasılma oluyor ve bıçak ağrısı gibi oluyor. Bazen de hapşırırken oluyor. Karın kaslarımızın çekilmesinden gerilmesinden kaynaklı oluyormuş. Korkulacak bişey değil yani 😊