DerinMavii Bugün sanırım yordum kendimi bebek hareketleri çok aşağıda sanki çıkmak için zorluyormjs gibi hareket ettikçe vajinam aciyor zonkluyor çok korkuyorum .s
Sevgikaya1525 DerinMavii cnm benimde öyleydi bebek artık kanala girmeye çalışıyor pozisyon alıyor benimde o haftalarda oldu ama korkma 40+3 te doğurdum sdce yürümeni etkiler ani harketleri etkiler oturup kalkmayı lavaboyu etkiler
rsm_0026 DerinMavii ne olcak doguma hazrlk yapıyor vakti gelince sancınla brlkte bebegn gelecek bnm 32. Haftada kanala indi 38 i doldurmk üzereym hala tık yok😝
DerinMavii rsm_0026 ay iyi bari korktum bir an yarın kontrolüm var umarım girmemiştir gelmesin daha çok küçük hshs
mathildaa rsm_0026 cok asagida hissetmek kanala inmesinden mi? 28+6 yim bebegin hareketlerini resmen bikini bölgemde hissediyorum ve hareketleride hissediliyor dışarıdan. Annem dokundu sasirdi hatta bebek daha yukarıda olur diye. Erken doğumla vs ilgili değil dimi bu?
Det Benimde öyle inan erken mi gelecek acaba diye düşünüp duruyorum sertleşiyor toplanşyor tekmeliyor bakalım ne olacak
rsm_0026 DerinMavii hemen gelmez cnm bnm haftalardır orda 🙃 oradada belli bir süre kalıyor ilk gebeliğim bnm ilk gebelkte erken inermiş kanala
esranur-ekk DerinMavii erken girsede siz yinede öyle demeyin ya normal istiyorsanız 🥴 bir ay doğum pozisyonunda durup son dakika değişen bebişler var Allah korusun ☺️🙈
DerinMavii esranur-ekk kuzu sezeryan olucam epilepsi var bende telaslaninca krize girerim diye korkuyorum regl ağrım bile çok olunca ağzım burnum yamulurdu endiseniyorum panik var
esranur-ekk DerinMavii oy kuzum Allah yardımcın olsun bir şekilde çıkacak çocuk ordan nasılsa kısmetimizde ne varsa artık sağlıkla kavuşalım da 🥰☺️☺️