Firstexcitement Hanımlar 22+2 deyim 2 gündür belim ağrıyor ilk defa yaşıyorum ve karnımın alt tarafı siz yaşadınız mı Neler yapmalıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸 Sağlıklı günlerr 🤗
Milkshakee Firstexcitement Geçmiş olsun çare yok 37+4 haftalık gebeyim hala çekiyorum bebek ağırlaştıkça daha çok hissediyorsun ağrıyı🤦🏻♀️
Bbuse12 Firstexcitement 23+0 im bende başladı aşırı şiddetli değil ama ben burdayim diyor çok rahatsız ediyor beni oturunca saniyelik kalcam bile agriyor mesajda fayda etmiyor 🥲 insallah bugünleride atlatiriz
Renginelif İnş en kısa zamanda geçer canım ben 3 haftalık hamileyim benmde belimde ve karnımın altında ağrı oluyor ama ben ayakta çalışıyorum yorulmanın da etkisinin olacağını düşünüyorum
AnneBebek0 Firstexcitement idrar yolu enfeksiyonu da kasik bel agrisi yapiyor haberin olsun bende cektim suan yine var kizilcik suyu iciyorum
Escembir Firstexcitement korkma canim doğum yapana kadar bel ağrısı oluyor 35+4 su an daha fazla çekiyorum ☹ Hatta bazen sırt ağrısı da eşlik ediyor normal bu durumlar
betuss5 Bende ayni sikayetten doktora gittim bacaklarimda agriyordu asiri derecede magnezyum hapi yazdi.Bel agrisi normal ,buyume oldugu icin bel karin ,kasik agrisi olacak dedi
Elcnbykckr Firstexcitement merhaba aynı haftalarda aynı ağrıları yaşadım. eğer dinlendiğinizde ağrılarınız diniyorsa geciyosa korkmayın ama dinlenmenize rağmen geçmiyorsa doktorunuza gidin