Deletedmom72727 MelekPotter 75. Cevaba bakarsanız Tuğba4 diye bir arkadaş paylaşmış oradan öğrendim bende https://resmim.net/ Bu siteden yükleyip sonrada alttaki seçeneklerden direk resim seçeneğini seçiyorsunuz
Esma_muttlu deletedmom87894 cok güzel gule gule kullan Sen cinsiyetini bilmedin halde alti haftalikken almışsın ben nerdeyse dogum yapicam tek bir kiyafeti bile yok .😓
Gulum_servet9 Callme_mumsy Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 her aşaması stres
Lelommm deletedmom87894 Bizimde maviş panda desenli takımımız var çok hoşuma gidiyor bakıp bakıp içine koyucağım günü bekliyorumm ya hepsi birbirinden güzel insallah o kıyafetler içinde hepimiz story atarız bi gün bu post çok heycanlı güzel♥️♥️♥️
Aysekrblt58 Lilyrose cok guzel olmus saglıkla helsın odanın markası ve lınkı varsa payalsırmısınız lütfen
Derya82 Bebiscann Bizim sosyal medyadan arkadaşlarıma haberi vermek için kullandığım kıyafeti.Sağlıkla giysinler inşallah😍
Kahverengi goktugun_annesiii lcw aldım yumuşaklığı falan çok güzel içtarafı penye güzel rahatsız etmez cildini 😊
cahillesohbetikestim July nereden aldınız acaba oğlum kış bebeği olacak büyük araştırma içerisindeyim 🥰
July cahillesohbetikestim İdil bebeden aldim forum istanbuldan chicconun yaninda hemen minimo diye bi magazaydi benimde cok hosuma gitti bizde kiş bebegi olcaz insallah .)
cahillesohbetikestim deletedmom87894 ilk aldığımız kıyafet cinsiyetimiz belli değilken almıştık şimdilik en favorim bu 🥰🦁🧿💙
Sevda-06Macit deletedmom87894 Ya valla ben adam akıllı birşey almadım. İlk torun olduğu için annem ve kayınvalidem alıyor. Beşiğne kadar onlar alacak