Kvser Arada bel ve karsık ağrım oluyor düne göre bugün akıntım artmış çamaşırıma kadar inmiş beyaz uzayan sümüksü bir yapı acaba bu yumurtlama mı ?
Kvser Hnd3535 geçtiğimiz cumartesi canım 25 Eylül ama ben klomen kullanıyorum ondan da olabilir mi karsık ağrısı vs ?
Kvser Hnd3535 ben son güne bakıyordum canım . İnanın pek bir bilgim yok yeni evliyim 24 yaşındayım ilk kez kadın doğuma gittim modada aşırı stres yaşadım . İlk günden sayarsak bugün adetimin 10. Günü oluyor dimi ?
Flyderndkk Kvser kevsercimm son adet tarihi dediklerinde adetin ilk günün soruyorlar yani. Bittiği zaman değil. Kanamanın başladığı ilk gün
Hnd3535 Kvser evet ilk güne bakarak yumurtlama takibi yapmanız öneriliyor. Ve daha yeni evilymişsiniz neden hemen klomen verdiki. Doğal yollardan deneseydiniz biraz
Kvser Flyderndkk anladım canım ben son tarihi hep hesap alarak değerlendirmiştim. . Yarın yumurtalarımı ölçecek doktor alttan mı bakar nasıl olur canım
Elalayla Kesin bir cevap olmaz. Ovulasyon testi ile deneyin bazen bitişi yada başlangıcında böyle akıntılar olabiliyor yada sebepsiz. Kesin olması için ovulasyon takibi yapın
Kvser Hnd3535 bilmiyorum canım sadece gebelik istiyorum dedim kaç aylık evli olduğumu dahi sormadı . İnşallahhhhh bu ay nasip olur