GamzeKrmn Merhaba herkese ☺️ Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor? Bana doktorum 35. Haftada gel bakalım dedi. Bir arkadaşımda doğumdan bir yada iki hafta önce yapıyorlar erken değil mi dedi kafam allak bullak oldu🙄🙄
GamzeKrmn Ilkayy ya normal doğum istiyorum bebek doğum pozisyonuna girmiş bir aksilik olmaması adına bakalım dedi 🙄🙄
Umay21 33 haftalıkken sancım gelmişti acile gittim çatı muayenesi yapıldı ve açılmam olduğumu fark ettiler şimdi haftada bir kontrol istedi geçen hafta yine çatı muayenesi etti
GamzeKrmn Umay21 şimdi nasılsınız? Bol bol yatıp dinlenin demişlerdir size erken daha miniğe söyleyin acele etmesin🙈🙏🏻🙏🏻
Ilkayy GamzeKrmn tetikler mi bilmiyordum canım ben 12 haftalıken düşük tehlikesi yaşadım çatı muhanesi yaptılar. Çevremdeki herkes nie yaptırıyorsun açılmayan. Şeyi elle açıcılar diye kızmışlardı
Aysel0707 GamzeKrmn hıc degıl hısstmdm bıle emın olkı gebelıgın ılk haftalarında hanı demırle altan bakıyorya doktor o daha ınsanın canını cok acıtıyor
Umay21 GamzeKrmn şimdi iyiyim şükür iki gün hastanede yattım serumlarla doğumu durdurdular ciğer geliştirici iğne yaptılar bekliyoruz artık sürekli söylüyorum kızım acele etme gelince keşke anne karnında kalsaydım diyecek diyorum herhalde dinliyor artık sözümü😂
GamzeKrmn Aysel0707 demirle mi??🙄🙄 bana hiç demirle bakmadılar ultrasonla bakmışlardı sadece alttan o da kese dolu diye kalp atışını duyabilmek adına 🙈🙈
GamzeKrmn Aysel0707 hahahah ay neyse boşver bakmadılar öyle birşeyle bana 😅😅 çatı muayenesi hissetmediysen tamamdır korkmaya gerek yok😁😁