Mom6272 az önce birileri yazmış okudum ve şok oldum çatı muayenesi yaparken doktorlar tüm elini mi sokuyolar😨 ben iki parmakla yapılıyo sanıyodum. acaba hastaneden hastaneye değişiyo mu? tövbeler tövbesiiiii
AnneBebek0 Mom6272 Abartiyorlardir yine 😂 bakma sen onlara. Bügün ilk defa cati muayenesi oldum saniyelik biseydi. Parmagini soktugu gibi geri cikariyor hemen. Hic acimiyorda aciyor diyenlerede inanma😂 elini sokmasi icin dogumda olmasi lazim
Mom6272 AnneBebek0 ay sağol canım valla inanamadım çünkü doğum harici elin bileğe kadar girmesi ne biliyim yani şimdi hahahajaha
AnneBebek0 Mom6272 Hahahah yok canim daha neler af edersin inekmiyiz biz 😂 kolunu sokmus felan saka gibi
Denizyildizii Mom6272 Okudum simdi postu. Öyle bişey yok ya. Sadece biraz acıyınca öyle hissetmiş olabilirler. Ha doğum esnasina olabilir belki zaten o kadar açıklık oluyor ama normal muayenede mümkün değil
Mavi34 Mom6272 birkez acile gittiğimde açılma varmı diye baktı ama hayatımın .enkotu anlarından biriydi iğrenç ti çok.kaba davranmış ciddi canımı yakmıştı doktor
Zehraspl Mom6272 yok canim ben dogum hastanesinde ve ozel hastanede baktirdim sadece 2 parmagiyla muayene ediyor
adrmz54 Zehraspl acıyor mu peki ya bende 37. Haftada olucam çok korkuyorum herkes acıyor dayanamadım falan diyor
Zehraspl adrmz54 yok canim o kadar acimiyo bende somtu par.agini ayirdi varmi acilma die sonra cekti eli i acilma yok dedi muayeneden sonra azcik lekelenme olabilir korkma dedi bana doktor
SeydaStlms adrmz54 Korkmanıza hiç gerek yok bende korkuyordum sadece burada abartıyorlar bende yeni oldum çatı muayenesi hiç bir acı yok saniyelik bişey zaten anlamıyorsunuz bile ve zaten doktor eldiven geçirip jel döküyor acı olmuyor hiç bir şekilde
Pambix Mom6272 Yok be kim demişse uydurmuş .tabi tek elini kullanıyor 😂 parmaklamak için 😃 ☝️ bu bir cm ✌️ bu iki cm böyle böyle açıklık gidiyor işte örnek verirsek
Aysenurctn32 Mom6272 el mi🙄 ben pazartesi erken doğum var mı diye alttan ultrasonla bakıldım ona bile içim sızladı acıdığını hissettim. Ele nasıl dayanmışlar saçmalamasınlar 😏
Aysenurctn32 E-kra kaçıncı haftada baktıklarını bilmiyorum ama benim bel ve kaşık ağrım vardı erken doğum riskim var mı diye perinatoloji hocasına yönlendirildim o hem karından hem alttan ultrasonla baktı 35. Haftamdayım