KadersizMelek Bebeğin plasentası eski sezeryan dikişime yapışıkmış,kısacası ameliyat riskli. Var mı bu durumda olupta sağlıklı doğum yapan Anneler 😢 YouTubedan dinliyorum bazı doktorlardan,baya baya bir riskli olduğunu söylüyor:(( ne yapacağım ben çok korkuyorum
Asdfjsjdkks KadersizMelek canım annemde olmuştu kardeşim de kardeşim şu an 6 yaşında. Doğum zordu kanaması oldu ama atlattı yani 4. Sezaryeni olmasına rağmen
marbling10 KadersizMelek ayy en merak ettiğim ve korktuğum konu buydu benim de, hani bir şey bildiğimden değil de mantık olarak korkutuyor. Ama eminim çaresi, çözümü vardır endişe etmeyin şimdiden kendinizi üzmeyin. Doktorunuz ne diyor bu konuda?
KadersizMelek Mavi34 27/5 canım şuan pazartesi günü 28/3 oluyorum ve sıkı takipliyim perinatolojiye gideceğim, yapışık plasenta için hiç iç acıcı konuşmuyor YouTubedaki doktorlar 😭😭
KadersizMelek Cancular bilmiyorum ki canım sezeryan dikişime yani rahime yakın yerde hatta mesaneye yakın demişti yapışıkmış,ne olursa olsun sezeryan olan kadınlar doktoruna var mı yok mu diye sorsunlar bazen doktorlar bile göremiyormuş :( riski çok büyük,yüksek kanamadan dolayı anne ölebiliyormuş 😢😢çok korkuyorum
Mavi34 KadersizMelek benim 12 haftada yapışık ti 26.haftada az kenara çekilmiş dediler 30lara gelince 2cm yukarı çıktı. 30a kadar yeri değişebilirmiş
Durunas KadersizMelek Yaaa sen youtubu niye dinliyosunda kendini sitrese sokuyosun orda her hastanın durumu bir deyil kendi doktorun ne diyosa ona baksana e youtub kansersin dese onumu dinlicez kendi soktorun ne diyosa ona odaklan ilgilenmiyosada başka bi doktora gorün üzme kendini inşaallah birşey olmaz
KadersizMelek Sevtugm amin canım amin inşallah Rabbim yardım etsin, 🤲🏻🤲🏻Daha önce olanlar var mı diye yazıyorum hep buraya
1anne2nefes KadersizMelek canım lütfen kötü şeyler düşünüp kendını ve bebeğini üzme tıp artık cok ilerledi senın gibi binlerce kadın vardır eminim sende sağlıcakla atlatacaksın
Cancular KadersizMelek allah korusun pozitif düşün resmen bu pskolojiyle girme doğuma.. Normal dogum olmuyor mu peki?
Mavi34 KadersizMelek bi başka doktora da görünsen mi ben 3 farklı doktora göründüm.hepsi de 33.haftaya kadar bile yukarı çıkabilir dediler
KadersizMelek Asdfjsjdkks doktorları dinledikçe çok korkuyorum benim ikinci gebelik üstelik arasında 12yıl var,duyunca çok şaşırdım. Yapışık plasenta için hiç iyi şeyler dinlemedim. Korkuyorum 😨
KadersizMelek 1anne2nefes zaten sezeryan çoğaldıkça bu sorun çoğalıyormuş, olan var mı diye sorup içimi rahatlatmak istiyorum 😰
KadersizMelek Cancular yok canım ne normal doğumu imkanı yok,sadece sezeryan onu da zaten planlı yapmak zorundalarmış,4haftaya kadar erken alıyorlarmış,çok bekletmemeliymiş
Nilufar_1996 KadersizMelek 12 yıl ara varsa bence eski ameliyat izi çoktan iyileşmiş kapanmıştır içten. Normalde bile riski göze alarak 3 4 sene ara istiyorlar. 12 sene çok uzun süre. YouTube falan bakıp bence kendinizi korkutmayin. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız.
KadersizMelek Asdfjsjdkks bulunduğum şehir kısıtlı bunu donanımlı hastane ve uzman ekip yapmalı diyorlar,ve hasta 32.haftadan sonra ya hastane de yada elimizin altında yakında olmalı filan 😭
Cancular KadersizMelek her şeyin iyi geçeceğine gönülden inanmaya çalış Pozitif düşün 🙏 ne zaman planlaniyor dogumun
KadersizMelek Mavi34 valla burda üç doktora gittim ikisi özel biri perinatologdu,pazartesi 28/3 olacağım bu haftamda tekrar gel dedi perinatoloji uzmanı, gideceğim bakalım :(
Asdfjsjdkks KadersizMelek canım tabi ki iyi hastane ve doktor olması şart. Annem istambulda özel bir hastanede iyi bir doktordan olduğu halde baya zor geçirmişti. Bence ihmal etme
KadersizMelek Cancular ani bir kanama olursa direk gel sevk ederiz dedi ama kanama olmazsa da Aralık başında yani 36-37 iken,herşey anlık
KadersizMelek marbling10 12 yaşında bir oğlum var ve babasını doğmadan kaybettik,hiç görmedi. Tek başıma büyüttüm. İkinci evliliğim 4yıl oldu yeni hamileyim. Çocuklarım arada kalır diye korkuyorum 😰😰😰