Oglusununannesii65 Zeyna27 peki 20 haftalık hamileliğiniz de kürtaj mı oldunuz sezeryan mı normal doğum mu bebek hangi şekilde alındı ? Ve ardından hiç geri korundunuz mu ?
Zeyna27 Oglusununannesii65 canım normal doğum yaptım ağrısız çünkü suyum gelene kadar zaten bütün acıyı çektim sonra enfeksiyon olunca suni sancı ağrısız normal doğum oldu korunma dedi doktorum ama biz 2 ay hiç beraber olmadık sonradan da korunmadan devam ettik ama olmadı bu ay femeraya başladım rahim filmi çektirdim 2 ay önce
Zhraaltun Oglusununannesii65 Abdullah goymenin ozel muaynanesi var canm bnde ona gidiyorm 2.dogumum bilgisi ilgisi harika bi doltr Instagram dan yazarsan yerini falan rahatlıkla bulabilirsn
Oglusununannesii65 Zeyna27 anladm canım bende mecburi sezeryana alındım ama bana da kimisi korun kimisi korunma diyor şimdi 40 ım dolmasını bekliyorum ondan sonra ne yapacağımı bende bilmiyorum o yüzden iyi bir doktora gidip ne derse ona göre davranmak istiyorum
Zeyna27 Oglusununannesii65 sezeryanda nasıl olunur bilmiyorum ama normal doğumda rahim kendini toparlasın diye bekledim 40 gün geçsin adetini gör bi bakalım nasıl olacak
B8use Oglusununannesii65 liw hospital Eda deniz atkin İkinci gebeliğim ilk bebegimin doktoru Yurdanur Açılmıştı ben onu ilgili sanırdım ama bu Eda hanım çok çok iyi aşırı memnunum yani çok ilgili iyi birisi zaten liw hospital da Gaziantep in en iyi en lüks hastanesi Medical parktan daha daha iyi yani bence tabi 🤗
Oglusununannesii65 Zeyna27 bende öyle düşünüyorum canım 40 ımdan sonra bir kere adet görmeyi bekleyip korunmam dedim mantıklı mı bilmiyorum
Zeyna27 Oglusununannesii65 sanmıyorum canım emzirmediğin için sorun olmaz diye düşünüyorum doktorun ne dedi peki