Nazmel Kızlar serviks uzunluğu 29 mm progestron fitil kullanıcam daha önce ağızdan kullanmıştım. Vajinadan kullanıcam bugün acaba ne kadar itmemiz gerekiyor ilk kez kullanıcam.
Halimeb Nazmel bende ilk defa kuallanacam ama kanamam yok sadece yolk kesesi gozukmedigi için verdi Dr
Afyy Merhaba ben kullaniyorum 3 haftadır ite bildiğim kadar itiyorum uyumadan önce yaptığım için uzun zaman içeride erimiş oluyor
yamacinannesii Nazmel ben 7.haftada başladım kasık ağrısıyla gittim doktora herhangi bi düşük riski yok ama önlem amacıyla başlayalım dedi hala kullanıyorum 😂
Eminean Nazmel ben hamileliğin öğrendiğimden beri kasık ağrım oluyordu Dr söyledim o verdi ben şuan 8. Haftaya girdim ilk hamileliğim
Afyy Nazmel Hiçbir sebep yokken rahim ağzı kısaldı bu hafta ölçümde 30 mm di 3 haftadır bu şekilde gidiyor 3 gün hastanede yattım sancı kontrolü yapıldı onda bir şey çıkmadı bugün 27+2 yim istirahat halindeyim
Nazmel Afyy ilk hastanedeye gittiğinde de 3 hafta önce 30mm ölçüydü canım. Benim 29 mm ölçüydü takip etmek gerekir dedi ama ilaç yazmadı ben kendim progestron kullanmak istiyorum ama