rrabiakurt Kizlar hiç açılma olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı doktorum yüzde 50 başarılı oluyor dedi 😥
Ayselina rrabiakurt evet canım arkadaşımın hiç açılması yoktu 40haftayı geçmişti suni sancı verdiler açılması oldu normal doğum yaptı. Benimde sancım var ama açılma yok bilmiyorum nasıl olacak 🤷🏻♀️
Ayselina rrabiakurt canım bide bazı bayanlar çok korkutuyor söyle zor oldu böyle zor oldu herkesin doğumu ve agrı gücü aynı değildir bence pisikoloji olarak kötü etkilenirsin güzel düşün güzel olsun 🙏🏻🤗
Zma 1 cm açılmayla hastaneye yatisim yapıldı .suni sancı verilip normal doğum yaptim .çünkü kendi sancılarım gelmedi
Deryakaratas1378 Ne yapmalıyım bılmıyorum beklemelımıym kndi sancımı veya suni sancıyı mı denemeliyim
rrabiakurt Benim de sancı sıfır bebek de yukarıda duruyor ve kilosu da artıyor doktor açılma olmadan suni sancı başarısı düşük dedi 😔
Karacam rrabiakurt bnm öyle oldu 40/3 e kadar bekledim Ramazan ayına denk gelmedeysi sonuna kadar beklerdim sorun yoktu hiç bebekte ama aşırı bel ve sırt ağrım vardı birazda ondan daha fazla ertelemedim
Ayss7 Hafta sancı açılma yoktu sunı ıstedım keske istemssydm sezrynlıkken normal yaptırdı doktorum ıyıdı ama zor oldu
Ayss7 rrabiakurt hemde nasıl kız korkutmak ıstemm senı her doğum bır dgl ama duusn havaya kadar taktılar en son kaçtım odama ıstemıom dıye zorla aldılar 😂 kesısı fln popoma kadardı 😣
tazeannecik1 rrabiakurt Dün bir tanıdığım 16:10 gibi hastaneye girdi 8:15 te doğum yaptı hiç açılma yoktu suniyle yaptı